Meny
02.01.2018

X Meeting Point satser på konferanseopplevelser

X Meeting Point skal skape helt nye opplevelser i konferansemarkedet. Derfor er det naturlig at de bestiller laserprojektorer i store kvanta.

X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo har høstet lovord for sine ambisjoner om å skape nye opplevelser innenfor kurs og konferansemarkedet. Målgruppen er virksomheter i både inn- og utland, og målet er å være en aktør som endrer spillereglene. X Meeting Point har 20 000 kvadratmeter til disposisjon.
   – Vi skal tilby topp moderne fasiliteter med de beste tekniske løsningene. Intensjonen er å sette nye standarder for møter, konferanser og messer. Derfor har vi ønsket å investere i den mest innovative og driftssikre teknologien, sier Andre Berget som er teknisk sjef på X Meeting Point 
   De har kjøpt hele 30 laserprojektorer fra NECs forhandler Bright av merket P502HL-2 samt flere 80-tommers skjermer. Projektorene er installert i over 20 møterom, og i flere av salene er det doble installasjoner fordi rommene er bredere enn de er lange.
   – Flere kunder sier at vi har de råeste tekniske installasjonene med de skarpeste og mest krystallklare bildene de noensinne har sett. Vi lever av å levere disse wow-opplevelsene til kundene, sier Berget og poengterer at løsningene er også robuste og nærmest vedlikeholdsfrie.
   – Laserteknologi gir oss den beste totaløkonomien og lavest kostnader over tid. Jeg har jobbet med AV lenge, og denne installasjonen er noe av det beste jeg har sett, sier Berget
NECs laserprojektorer funger godt under nærmest alle lysforhold og har en levetid på over 20 000 timer før de krever vedlikehold.
   – X Meeting Point leverer på sine løfter om å være en aktør som endrer spillereglene i bransjen. De høye forventningene man har, innfris, og publikum får nye typer opplevelser. Dette er en av Europas fremste utstillingsvinduer for ny og spennende AV-teknologi, sier NECs nordensjef Henrik Breda som ikke er i tvil om hva som er hans nye favoritt til konferanser.
   – Investeringer i kvalitet, driftssikkerhet og brukervennlighet øker omsetningen, skaper lojale kunder og reduserer driftskostnader. Det er gledelig å se at stadig flere ser verdien av å kjøpe kvalitetsprodukter, ettersom mange har erfart at det kan være dyrt å handle billig. Jeg ser frem til mange gode opplevelser på et møtested som vil sprenge mange grenser, sier Breda.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no