Meny
24.09.2018

Styrker seg ytterligere på sensorteknologi

GSGroup fra Sandefjord er ledende innen tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger i det europeiske markedet. Nå har selskapet gått inn som eier av danske Care4all. Dette vil styrke GSGroups posisjon i markedet ytterligere.

GSGroup AS kjøper 100 % av aksjene i Care4all ApS/Flextrack og styrker med det selskapets europeiske lederposisjon innen avansert sensorteknologi og posisjoneringstjenester. Care4all ApS og produktdivisjonen Flextrack har sitt hovedkontor i Esbjerg og omsatte for ca. NOK 50 millioner i 2017.
   – Vi er stolte av at denne avtalen er på plass. Når Care4all/Flextrack nå blir en del av GSGroup styrkes vår ledende rolle innen anvendt sensorteknologi. Dette er et viktig strategisk grep som gjør oss enda bedre rustet for å utvikle gode datafangstløsninger for fremtiden. Vårt fokus nå blir å videreføre og forsterke det som har gjort Care4all og Flextrack til den suksessen det er i dag. Selskapet har fantastiske relasjoner til sine kunder, forhandlere og partnere og det skal vi selvsagt utvikle videre,  sier adm. dir Espen Virik Ranvik i GSGroup.
   I GSGroup får Care4all/Flextrack en industrielt sterk eier som kan løfte selskapet inn i fremtiden. Direktør og gründer Jan Nørskov blir med videre og får en viktig rolle i utviklingen av nye teknologiske løsninger.
   – Det er mange likheter mellom oss, noe som også kommer til syne gjennom selskapenes kultur og verdigrunnlag. Dette er en perfekt match. GSGroup er i stand til å utvikle oss, sikre eksisterende relasjoner og gi våre kunder og partnere enda bredere tilbud, sier Jan Nørskov.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no