Meny
12.03.2019

Sitecore til topps i Forresters rangering

Sitecore når til topps i Forresters rangering av de 15 mest betydningsfulle leverandørene av Web CMS (web content management system).

Sitecore utnevnes som lederen i dette segmentet og dermed også ledende i bransjen. Topplisten er basert på 26 forskjellige kriterier for hva et effektivt foretak innen markedsføringsteknologi (martech) bør tilby og sikte på, for å hjelpe bedrifter forenkle og velge riktige CMS-leverandører.
   Med et økt fokus på skybaserte plattformer og en proaktiv tilnærming med lanseringen av Sitecore Experience Platform 9, vokser nå Sitecore ytterligere. Juryen løfter frem selskapets styrke i form av strategiske partnerskap og kompetanse innen fremtidens skytjenester.
   – Vi er stolte over å bli nummer 1 i Forresters rangering. Dette beviser at vår plattform tilhører internasjonal toppklasse og at vi faktisk bidrar med reell forretningsverdi for kundene våre, sier Thommy Sundström, senior sales executive i Sitecore.
   Sitecores utviklingsprogram er en viktig årsak til at Sitecore utmerker seg som leder.
   – Vi er et nysgjerrig selskap som stadig strever etter å være en relevant partner for våre kunder. Ved å forstå kundenes eksisterende og fremtidige utfordringer, blir vi en partner gjennom hele deres digitale reise, sier Thommy Sundström.
Sitecore Experience Platform 9.0, som omtales i Forresters rapport, har nylig vært gjennom flere forbedringer av CRM. Plattformen har nå et økt fokus på AI og byr på flere lagringsmuligheter enn før. Sitecores Experience 9.1 ble lansert i oktober og spisser seg inn mot på håndtering av isolerte data, og korte ned tiden til markedet og nye leveranseformer for ulike kanaler.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no