Meny
04.11.2019

Ringer inn 60-årsjubileum i samarbeid med IFS Applications via skyen

IFS' skyløsning hjelper plastikkprodusenten Primo å digitalisere viktige nøkkelprosesser i bedriften på tvers av fabrikker i Europa og Asia.

IFS kunngjør at Primo Group, en internasjonal produsent av plastikkprofiler, har valgt IFS Applications 10 i skyen til å forene alle oppdragskritiske forretningsprosesser i en altomfattende og brukervennlig løsning.
   Primo er et globalt selskap spesialisert innen utvikling og produksjon av ekstruderte profiler fra plastikk og kompositt for biovitenskap, transport, bygg- og anlegg, offshore, kraft og belysning m.f.
   Som en vekstbedrift med fabrikker i åtte land, hadde Primo behov for å erstatte sine eldre systemer med en omfattende løsning som kunne støtte opp under hele verdikjeden, fra kontoret og regnskapsavdelingen, ned til butikkenes planlegging og rapportering.
   Etter en omfattende anbudsprosess valgte Primo IFS Applications.

Støtter alle aspekter
IFS Applications vil hjelpe Primo å digitalisere flere kritiske forretningsprosesser, inkludert anslag og ordrestyring for å korte ned turn-around-tiden og tiden til markedet. Andre vitale funksjoner er avansert produktplanlegging, prosjektstyring, butikkordreplanlegging og total kvalitetsstyring (TQM). IFS-løsningen vil tas i bruk via IFS Managed Cloud på tvers av selskapets anlegg i Kina, Danmark, Finland, Tyskland, Norge, Polen, Russland og Sverige.
   – Vi hadde behov for en løsning som kunne støtte alle aspekter av vår komplekse produksjon, og hjelpe oss å øke salget via reduserte ledetider, og samtidig gi full integrering med regnskap og CRM. Med en moderne og brukervennlig opplevelse, oppfylte IFS Applications alle disse kravene og noen flere. Det gjorde oss sikre på at IFS er en forretningspartner som vi kan stole på samtidig som vi vokser, sier Marika Solgård-Olli, ERP-ansvarlig i Primo.
Elni Kullmer, administrerende direktør i IFS Norden legger til:
   – Fremoverlente bedrifter innser nå at å modernisere systemene sine er den raskeste og mest pålitelige måten å lede an i konkurransen, og klarer derfor å oppnå målene sine. Ved å fokusere på spesifikke prosesser kan de fjerne flaskehalser med logiske løsninger som støtter alle brukerne med å bli endringsfokuserte. Vi gleder oss over å ønske Primo velkommen til vårt voksende miljø av kunder innen industriproduksjon og vi ser frem til å begge tjene på vårt felles samarbeid.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no