Tips redaksjonen
17.06.2019

Pilotprosjekt med gass 24/7

Pilotprosjektet AGA Gass 24/7 har så vidt begynt, men erfaringene man har fått så langt gir rom for optimisme. Hensikten er at kunder skal kunne hente gass døgnet rundt.

Den første containeren i Larvik hadde offisiell åpning 20. mars, med både pølser og kaffe, og så langt har erfaringene vært gode ifølge prosjektleder Jørgen Vigeland i AGA. – Mange kunder har allerede lastet ned appen og klarer seg fint selv, forklarer han.  – AGA Gass 24/7-containeren stod rett ved siden av vår TOOLS forhandler som var svært hjelpsomme i oppstartsfasen. Nå begynner det å gå av seg selv, sier han fornøyd.

3 utsalgssteder

Tanken er at det er skal bli lettere for kundene å hjelpe seg selv, uavhengig av åpningstider og forhandlere. – Vi gjør dette for å tilfredsstille en etterspørsel, forklarer Vigeland. – Vi har merket oss et spesielt behov på Vestlandet, med flere bedrifter som er «på». Derav etableringen på Randaberg. – I tillegg kan denne løsningen være svært nyttig for restaurantbransjen, da de gjerne kan gå tom for CO2 i helgene, forklarer han.
   Foruten de etablerte AGA Gass 24/7 på Randaberg og i Larvik, er det også planlagt en i Hokksund.
   – Pilotperioden er i minst ett år, hvor vi deretter skal ta en evaluering, sier Jørgen Vigeland.
   Dette pilotprosjektet er unikt, og AGA prøver også ut dette i Sverige og Estland – i tillegg til Norge.
   AGA Gass 24/7 fungerer ved at man laster ned en app via Appstore eller Google Play. Via appen får man adgang til selvbetjeningspunket. Du bruker også appen til å skanne flaskene når du skal kjøpe, bytte eller returnere flasker.
De fleste industrigassene er tilgjengelige via AGA Gass 24/7, bortsett fra sykehusoksygen, kuldemedier og giftgasser.

For mer informasjon: Jørgen Vigeland, prosjektleder, mob: +47 988 07 724, e-post: jorgen.vigeland@no.aga.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1