Meny
24.04.2014

Neste generasjons Gear-produkter fra Samsung

Nye Samsung Gear 2 og Samsung Gear 2 Neo gir større muligheter for oppkobling, personlig tilpasning og kontroll, og er de første wearable-produktene basert på operativsystemet Tizen.  

Samsung Electronics lanserer nå Samsung Gear 2 og Samsung Gear 2 Neo. Disse produktene er designet for å ta frihet, bekvemmelighet og design av wearable teknologi til et nytt nivå. Samsung Gear 2 og Gear 2 Neo har en helt integrert løsning for å gi en optimal brukeropplevelse. 
  Med Samsung Gear 2 og Samsung Gear 2 Neo forbedrer Samsung sin posisjon som ledende produsent av såkalt wearable-teknologi. Begge produktene har en slank og stilren design. Kameraet er helt integrert i klokken, og remmen kommer i flere ulike farger, som Charcoal Black, Mocha Grey og Wild Orange for Gear 2 Neo. Både bakgrunnen og selve klokken kan tilpasses brukerens egen smak. 
  Samsung Gear 2 eller Gear 2 Neo er en personlig følgesvenn i hverdagen. Brukeren kan velge å ta imot eller avvise innkommende samtaler eller meldinger. Produktene tilbyr en rekke muligheter til å få anbefalinger basert på hva brukeren gjør eller har av interesser. 
  Gear-produktene fungerer som en hjelper i brukerens hverdag og gjør at du kan kontrollere en rekke ulike funksjoner. For eksempel kan TV-en håndteres via applikasjonen WatchOn Remote. En egen musikkspiller koblet opp mot Bluetooth-høyttalere gjør det enkelt å høre på musikk uten å ta med seg smarttelefonen. Begge produktene tilbyr også personlige treningstips i sanntid, noe som gir brukerne mulighet til å utvikle personlige treningsprogram og følge med på pulsen underveis. Med Samsung Gear 2 og Gear 2 Note har brukerne også tilgang til et helt økosystem av applikasjoner. 
  Samsung Gear 2 og Gear 2 Neo kobles enkelt opp mot en rekke Samsung-produkter og er de første wearable-produktene som er basert på operativsystemet Tizen. Allerede ved lansering er produktene kompatible med over ett dusin Samsung Galaxy smarttelefoner.  
  Samsung Gear 2 og Gear 2 Neo kommer i april. Anbefalte utsalgspriser er 2795 kroner for Gear 2 og 1895 kroner for Gear 2 Neo.  

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no