Meny
20.10.2015

Mus med presisjon, eleganse, funksjonalitet og holdbarhet

Sandberg er tilbake på musemarkedet. Etter et par år uten at Sandberg har tilbudt noe nytt innenfor datamus kommer det nå et par skikkelig spennende museprodukter fra det danske tilbehørsmerket.

– Vi har vært en stund i tenkeboksen og har forkastet mange prosjekter som ikke har nådd lenger enn til tegnebordet, sier produktsjef Anders Petersen. Han fortsetter: – Dette er et tøft marked der det er noen etablerte merker og produkter som gir generelt mye for pengene. Vår filosofi er at vi ikke skal markedsføre et produkt med mindre det gir kunden en god grunn til å velge produktet i forhold til produktene fra konkurrentene som allerede er etablert på HID (Human Interface Device)-markedet.
   I de to nye musene fra Sandberg er nøkkelordene presisjon, eleganse, funksjonalitet og holdbarhet.
   – Et første blikk på den første musen avslører at eleganse er satt i høysetet. Her har vi erstattet de tradisjonelle knappene og rullehjulet med en helt flat plate. Musen ser ikke bare bra ut – den gir deg også en god følelse av å være i kontakt med datamaskinen. I tillegg er den lett å holde ren, sier Petersen.
   Den andre musen er mer klassisk utformet, men byr blant annet på ekstra knapper hvorav den ene brukes til å velge musens oppløsning som balanserer forholdet mellom musemarkørens hastighet og presisjon. På denne måten er det enkelt å endre musens oppløsning avhengig av oppgaven man holder på med, slik at man alltid har optimale arbeidsforhold.
   Begge musene er trådløse med en egen USB-mottaker, slik at de fungerer med det samme uten paring av enheter eller installasjon av drivere.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no