Meny
24.10.2016

Marlo – en av de mest innovative bedrifter i EUs forskningsprogrammer

Marlo og selskapets ansatte har deltatt i mer enn 30 EU-finansierte prosjekter de siste 20 årene. Fokus har vært informasjonssystemer for transport og logistikk. I prosjektet iCargo innledet selskapet et samarbeid med 3M og DHL om utvikling av produktet MixMoveMatch.  

 «Innovasjons Radaren» er et forskningsprogram støttet av EU-Kommisjonen der hensikten er å identifisere innovasjoner med høyest potensial og skaperne av disse.
   I 2016 ble MixMoveMatch utpekt som en av de 40 mest innovative resultatene og et av de 10 mest innovative innenfor området «informasjonssystemer for samfunnet» (ICT for Society).
   Av de 40 mest innovative resultatene er 16 med i finalen i Bratislava under «ICT Proposers Day» i slutten av september (etter at denne avisen er gått i trykken). Her er Marlo invitert til å presentere sin løsning.
   Uansett utfallet av finalen opplyser selskapet at de er stolt over å ha blitt utpekt som et av de mest innovative IKT-selskaper i Europa for 2016. Det gir motivasjon til å få tatt MixMoveMatch i bruk langt utover de 25 installasjonene som allerede er operative i 13 europeiske land, heter det i en pressemelding som selskapet har sendt ut.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no