Meny
11.03.2015

Leitz Icon – en ny vår med raske etikettutskrifter overalt

En ny etikett- og merkeløsning basert på moderne smartteknologi sørger for å gi deg tilgang på effektive og innovative løsningene for etikettutskrifter hvor du måtte befinne deg – både på kontoret eller på lageret – men også når du er på farten. Splitter nye Leitz Icon gjør det morsommere og enklere enn noensinne å skrive ut etiketter i ulike størrelser til ulike behov – rett fra nettbrettet eller mobilen.

Leitz sier dette om den nye skriveren: Med høy funksjonalitet, brukervennlighet og lekker design er Leitz Icon etikettskriveres svar på Apple. Etikettskriveren lar brukere skrive ut etiketter i nesten alle størrelser og typer, ved hjelp av hvilken som helst enhet, hvor som helst – alt fra én maskin. Dens kompatibilitet gjør den til et ideelt produkt for alle med behov for etikettutskrift – fra større virksomheter med stort behov for logistikkløsninger til hjemmebaserte enkeltmannsforetak.
   – Innovasjon innenfor kategorien etikettskrivere har ikke møtt behovene til bedrifter og hvordan de fungerer i dag. Med Leitz Icon har vi skapt et høykvalitetsprodukt som er spesialbygd for å hjelpe den moderne arbeider i en mobil og moderne arbeidshverdag, sier Hilde Skifjeld, som er ansvarlig for ICON i Norge.

Praktisk
Leitz Icon Labeller skriver ut papir, plastikk, og etikettkort – alt fra én maskin. Den eliminerer dermed behovet for flere printere og etikettark. Den bruker praktisk drop-in etikettkassetter som gir brukeren mulighet til raskt å bytte mellom forskjellige størrelser og materialer for å utføre kompliserte oppgaver.
   Det nye systemet skriver ut tekst og bilder av høy kvalitet på etiketter fra 28 mm til 2 m, med opp til 88 mm bredde, og kontinuerlige etikettekassetter. Icon har spesielle skriverinnstillinger, noe som minimerer behovet for å bytte kassett og maksimerer potensialet. Den har også en integrert kutter for fleksible størrelser.
   Med hastigheter på opptil 200 etiketter per minutt (av 28 x 88 mm etiketter) kan Leitz Icon Labeller skrive ut etiketter på lengde med en fotballbane på under seks minutter.

Kompatibel
Leitz Icon tilbyr både USB- og WiFi-tilkobling og kan betjenes via iPhone, nettbrett, bærbar eller stasjonær PC. Den er kompatibel med Mac, Windows og iOS, mens den kostnadsfrie appen og programvaren Leitz Icon kobler til skriveren med brukerens valgte enhet. Skriverkassetten kommuniserer også med denne for å informere brukeren om etiketteleveransens status.

Leitz Icon er tilgjengelig for kr 1679. For utfyllende detaljer og spesifikasjoner besøk www.leitz.com/icon.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no