Tips redaksjonen
08.01.2019

Kjære lesere, velkommen til 2019!

Vi har lagt bak oss et år med triste #metoo-skandaler, et svensk broderfolk uten regjering, et foreløpig havarert Brexit, fortvilte russiske skolebarn som har til hjemmelekse å forberede seg på krig, en mildt sagt uberegnelig amerikansk president (for så vidt ingen nyhet), fortsatt et Jemen i krig, en Petter Northug som har abdisert, håndballjenter som ble slått ut før medaljene skulle deles ut og  rekordhøye strømpriser. Slik kunne jeg ha fortsatt en god stund til ...
   Apropos strømpriser, priser som er høye uansett vær og vind. For mye vann, for lite vann, for varmt, for kaldt. Alt sammen gir visstnok en grunn til, ikke bare høye, men skyhøye strømpriser. Enda vi i Norge produserer verdens reneste og billigste kraft. Forstå det den som kan.
   Og de gode nyhetene? Tja.
   At Vikersund-bakken etter en lettere ombygd kul fikk godkjent fra FIS, og dermed kan arrangere Raw Airs superfinale i skiflyging?
   Det er alt jeg kan komme på i skrivende stund. Så da er det vel bare å legge 2018 bak seg og se fremover.
   Mediaplanen for 2019 er nå tilgjengelig på våre nettsider – proppfull av tips om spennende messer og arrangementer. Noe for enhver smak. Absolutt verdt å sjekke! Nytt på årets mediaplan er blant annet Euro Expo med sitt unike svenske industrimessekonsept – hvor alle besøkende går forbi alle utstillerne. Eller aller helst, ikke går forbi, men stopper for en prat. Årets fire messer er lagt til Stavanger, Gjøvik, Ålesund og Bodø. I tillegg kommer elleve arrangementer jevnt fordelt i Sverige. Konseptet kan du lese mer om på side 13 i denne avisen.
Jeg for min del har lagt bak meg mitt aller første år som ansvarlig redaktør for Ny Teknikk. Og jeg må virkelig tilstå at jeg stortrives!
   All honnør til alle dere som gir meg god tilgang på stoff. Det gjør unektelig dagene både mer spennende og morsomme! Så fortsett endelig med å fôre redaksjonen med relevante nyheter.
   Da gjenstår bare å ønske velkommen til 2019 – og takke et vel overstått 2018!

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1