Meny
14.08.2020

Icon - sengen der norsk innovasjon og tradisjon møtes

Supreme Icon fra den norske sengeprodusenten Jensen kombinerer innovasjon og norsk håndverkstradisjon for best mulig søvnopplevelse.

Sengen er den mest tekniske i Jensens Supreme-kolleksjon, og designet gir det klassiske stjernerose-mønsteret et moderne preg. Kjernen i sengens oppbygning er Jensen Originale Sonesystem i samspill med Jensen Aloy 3.0, et avansert fjærsystem som sørger for at hele kroppen, inkludert utsatte områder som skulder-parti, hofter og korsrygg, får riktig og nødvendig støtte. Noen trenger en fast seng, andre foretrekker noe mykere. Exact komfort-justering lar brukeren regulere fastheten med et lite tastetrykk. I tillegg er sengen tilgjengelig i fire ulike fasthetsgrader. Et vakkert design bidrar til en god start på natten, og i Iconstekstil er den klassiske stjernerosen utgangspunkt for mønsteret. Det kan både ses som en hyllest til de rike tekstil- og hånd-verkstradisjonene her til lands, og som et ønske om å utvikle norsk design videre. Tekstilkolleksjonen består av seks ulike stoff-kombinasjoner, som finnes i dempede og tidløse farger. Hver kombinasjon byr på tre ulike tekstiler, ett tekstil med et lite rosemotiv, ett med stor rose og et glatt tekstil. Bruken av foldesøm og doble hjørne-sømmer bidrar også til å understreke det håndverksmessige kvalitetsarbeidet som ligger bak Icon.  Til hver seng følger dessuten med et spesial-designet ullpledd som matcher øvrige tekstiler. StarRose overmadrass, med kjerne i Innergetic® Sonocore Latex og trekk i Kairo Kasjmir, har et quiltet design på over-flaten som passer til formspråket i Icons tekstilkolleksjon. Med kasjmir-ull strikket inn i det øverste laget for en myk overflate og effektiv regulering av varme og fukt, er alt lagt til rette for en behagelig opplevelse.  Icon hodegavl måler 330 cm lang og er en distinkt rammerundt sengen kledd i stoffer fra tekstilkolleksjonen. Det nordiske uttrykket videreføres i nattbordet Eicon i heltre eik som har uttak for ladekabel og er tilpasset høyden på sengen. Og sengens 14 cm høye ben henter opp stjernemotivet i sin utforming. Både bord og ben leveres i naturlig eik, white-washed og sort.  Veiledende utsalgspris Supreme Icon 180 x 200, inkl. over-madrass og standardben kr 89 900 og Supreme Icon 210 x 210 inkl. overmadrass og standardben kr 94 999. Veiledende utsalgspris Eicon nattbord fra kr 5 499. Siden 1947 har Jensen produsert senger i Norge med fokus på liggekomfort.

Mange banebrytende innovasjoner innen liggekomfort bærer Jensens signatur. At Jensen tilbyr en kombinasjon av tradisjonelt håndverk og de beste materialer og løsninger er velkjent i bransjen. Jensen senger er en del av Hilding Anders Group, som er ledende sengeprodusent i Europa og Asia. Gruppen ble etablert i 1939 og har hovedkontor i Malmö. Hilding Anders Group fører noen av verdens mest prestisjefylte merker som dekker flere behov og smaker i over 60 land.Tekstilkolleksjonen består av seks ulike stoff-kombinasjoner, som finnes i seks tidløse farger.

Kilde: perpr.no

« Tilbake

 Powered by Makeweb 4.1