Meny
08.06.2015

Hjertet i det tilkoblede hjem

Den nyeste Android-drevne Smart TV-generasjonen i Philips’ verden skaper helt nye muligheter, der TV-en er sentral i det digitaliserte hjem.

Når Android 5.0, Lollipop integreres i flesteparten av årets Philips Smart TV-produkter, innebærer det ikke bare at film og spillentusiaster får en oppgradert tilværelse hjemme. I det mest avanserte sortimentet, Philips UHD Smart TV-serien, finnes avanserte funksjoner som talestyrt søk og talekontroll samt et bredt utvalg av tilkoblingsmuligheter, som skaper en sentral rolle i hjemmet for den nye generasjonen av Smart TV.

Operativsystemet Lollipop
En av nøklene til det tilkoblede hjem er Lollipop, et operativsystem klarer alle enheter som TV, mobil og lesebrett. Dette har raskt skapt en stor etterspørsel for Android-TV, ikke minst via Google Cast og Google Play. Innenfor økosystemet Android finnes en rekke apper som støtter det tilkoblede hjemmet innenfor sikkerhet systemer og liknende.

Tre modeller
De tre modellene som lanseres i andre kvartal i år i Philips Ultra HD-segmentet, er Philips 6400, 7100 og 7600.
   Philips UHD 6400 gir høyoppløst bilde til den beste prisen. Med 7100 kommer dessuten 2-sidig Ambilight, kraftfull bildeforbedring, 3D m.m. Det mest avanserte av vårens nyheter er 7600, som foruten alle de funksjoner som finner på de øvrige, har enda raskere bildeforbedring, talestyrte funksjoner, aktiv 3D, doble tunere m.m.
   Ved siden av UHD-serien slippes også Philips 5500 og 6500, både med Adroid og Philips bildekvalitet, men der 6500 har noen flere funksjoner som bl.a. Ambilight og 3D-mulighet.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no