Meny
02.03.2020

Global telematikkbedrift satser i Norge – sikter mot 7 milliarder i omsetning

Det canadiske telematikkselskapet Fleet Complete, med Norges-kontor i Sandefjord, ansetter ny Chief Revenue Officer (CRO), Richard Eyram fra Salesforce, ny Chief Financial Officer (CFO), Cynthia Schyff, fra Blue Ant Media og markedsrådgiver Fanny Anselin fra Abax.

Som en av de raskest voksende telematikkselskapene i verden, styrker Fleet Complete satsingen for å nå en omsetning på 7 milliarder norske kroner innen 2025. Med den nye ekspertisen i både hovedkontoret i Canada og det norske kontoret i Sandefjord, har Richard Eyram og Cynthia Schyff blitt en del av ledelsen i Toronto, og Fanny Anselin overtar fullt markedsansvar for Norge og Sverige.
   – Vi er veldig stolte av å ha Richard, Cynthia og Fanny om bord, og setter pris på at de velger å gjøre karriere hos oss, sier Tony Lourakis, gründer og administrerende direktør i Fleet Complete.
   – Den enorme kunnskapen og grunnleggende forståelse for den kraftige vekstøkningen Fleet Complete opplever, er helt avgjørende for at vi skal nå våre mål. Med sin brede erfaring i sine respektive ansvarsområder, legger trioen alt rette for at selskapet skal oppnå  milliardomsetning i et femårsperspektiv, utdyper han.

Imponerende resultater
Alle tre kan skilte med imponerende resultater fra selskaper som har hatt lignende oppturer. Tidligere sjef for Salesforce Canada, Richard Eyram, er en kjent som en SaaS- og B2B-vekstleder, og tok  i løpet av sine 12 år i ledelsen, selskapet fra oppstart  til et hundremillioners-selskap .
   Schyff, tidligere finansdirektør i et av Canadas største medieselskaper Blue Ant Media, har lang økonomisk fartstid og kan blant annet vise til resultater som økning i selskapets omsetning på 550 prosent over fem år. Gjennom optimal gjennomføring og integrering av 10 forskjellige oppkjøp på de samme fem årene, var hun samtidig involvert i å utvide selskapets globale tilstedeværelse.
Anselin, som startet sin karriere på Ikeas kommunikasjonsavdeling i Sverige, kommer sist fra Abax i Larvik, der hun hadde markedsansvar for selskapets to mestselgende markeder. Gjennom markedsføringsaktiviteter bidro Anselin til økt salg av selskapets hovedprodukter med 477 prosent og tilleggstjenester med 1094 prosent.
   Eyram og Schyff skal jobbe globalt fra Fleet Complets hovedkontor i Toronto. Anselin, som flyttet fra Gøteborg til Vestfold for fire år siden, blir en naturlig del av Norges-kontoret i Sandefjord.

Spennende tider

– Jeg er strålende fornøyd med å få være en del av Fleet Completes erfarne lederteam og kunne bidra til å utvikle selskapets forretningsstrategi, sier Schyff. Vi ser også på mulighetene for å ekspandere i flere markeder og geografier, og samtidig støtte sterk vekst de kommende årene.
   – Målet om å bli et milliardselskap er veldig spennende, konstaterer Eyram. Vi har stor tro på en betydelig ekspansjon i markedet. Dette vil gi bedrifter som benytter kjøretøy i arbeidet nye styringsverktøy som vil gi en langt enklere hverdag i den daglige driften, sier han. I den fjerde industrielle revolusjonen som vi nå er inne i, med dagens høye nivå på skyteknologi, økningen av kunstig intelligens og 5G, og med Edge Computing på full fart inn sammen med IoT (Internet of Things), går vi utrolig spennende tider i møte. Basert på Fleet Completes 20 år i telematikkindustrien og et sterkt varemerke hos partnere, kunder og investorer, er vi mer enn i stand til å bli et milliardselskap innen 2025.
   – Det er fantastisk spennende å få fortsette innen telematikkverden og bli en del av verdens mest hurtigvoksende telematikkselskap, sier Anselin. Fleet Complete gjør helt rett i å investere i Norge, ettersom behovet for flåtestyring, automatiske kjørebøker, inklusive skatteberegning samt GPS-sporing på utstyr, vokser raskt hos små og store selskaper hvor biler er involvert. Dette gir dem et konkurransefortrinn form av mer effektive arbeidsdager, tid til flere kunder, smartere bruk av tid, kjøretøy og ressurser, og ikke minst store besparelser i drivstoffkostnader og miljøavtrykk. Fleet Completes teknologi sikrer også automatisk selskapets rapportering av bilbruk til skatteetaten. Markedsmessig ser jeg store muligheter for å nå målet vårt innen fem år, sier Anselin.

Se også: http://www.fleetcomple.no

Om Fleet Complete
Fleet Complete er en ledende global IoT-leverandør av flåtestyring, elektroniske kjørebøker og utstyrskontroll som løser de daglige utfordringene i arbeidet for 600 000 kunder over hele Europa, Canada, USA, Mexico og Australia. Fleet Complete har sterke OEM-partnerskap med globale markedsledere som General Motors, Toyota og Mitsubishi og distribusjonssamarbeid med AT&T i USA og Mexico, TELUS i Canada, Telstra i Australia og Deutsche Telekom (T-Mobile) i flere europeiske land. Etter å ha vunnet en rekke priser, er selskapet med hovedkontor i Toronto, Canada, kjent som det raskest voksende telematikkselskapet i verden.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no