Meny
29.12.2015

En skjerm som setter stemningen

Philips Monitors merkevarepartner MMD har lansert en ny 27-tommers PC-skjerm i lekker Moda-design, med en fot som er noe utenom det vanlige.

Ambiglow Plus-teknologien i foten lager et lyshologram som synkroniseres med skjermbildet. Dette gir en bedre brukeropplevelse enn før. Lyset kan for øvrig skrus på selv om skjermen er skrudd av, for å skape stemning i rommet med forskjellige farger.

Sett stemningen
Lyset fra Ambiglow Plus-foten kan sette stemningen for enhver anledning. Man kan velge farger etter ønske – for eksempel en oppfriskende blåfarge på dagtid, en litt varmere glød på ettermiddagen eller farger som vil skape en magisk stemning på kvelden. Alternativt kan man la skjermen rullere på fargene automatisk. Tidsinnstillingene på foten gjør at skjermen kan skrus av eller på av seg selv til bestemte tider. Lyset kan også synkroniseres med fargene fra skjermen.

En PC-skjerm fri for flimmer
Full HD-oppløsning sørger for et sylskarpt bilde, mens AH-IPS-teknologien gjør det mulig med ultrabred vidvinkel med høy kontrast helt ut til kantene. Takket være LCD-skjermens Flicker-Free-teknologi har ikke skjermen flimmer.
   Modi-skjermen har ellers støtte for flere av Philips’ Smart-teknologier: SmartContrast, SmartImage og SmartResponse. Disse gjør automatiske tilpasninger og innstillinger som forbedrer bildekvaliteten eller ytelsen.

Veiledende pris er 3599 kroner.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no