Tips redaksjonen
12.06.2020

Dell lanserer verdens smarteste PC-er

Dells nye PC-serier for bedriftsmarkedet er verdens mest intelligente og sikre PC-er. Innebygd kunstig intelligens gjør at de tilpasser seg brukerens behov.

Dell Technologies lanserer verdens mest intelligente og sikre forretnings-PC-er med nye maskiner i seriene Latitude, Precision og OptiPlex. De nye maskinene kommer alle med Dell Optimizer, som er en optimaliseringsteknologi basert på kunstig intelligens.
   Programvaren lærer hvordan brukeren jobber, og tilpasser seg bruksmønsteret for å hjelpe dem å være så effektive som mulig. Dell Optimizer jobber i bakgrunnen for å forbedre applikasjonsytelsen, gi raskere innlogging, fjerne bakgrunnstøy i samtaler og forlenge batteritiden.
   – Fra man logger på om morgenen, til man lukker dagens siste videokonferanse, trenger man en PC som tilpasser seg måten man arbeider på. Med Dell Optimizer får man en datamaskin som av seg selv gir ytelsen man trenger når man trenger den, forteller PC-ekspert i Dell Technologies Norge, Øivind Staveli.

Opptil 34 timer batteritid

De nye maskinene i Latitude-serien tilpasser seg måten brukeren arbeider på. Den helt nye ultra-premium 9000-serien og de fornyede maskinene i 7000-serien har en formfaktor i børstet aluminium, lang batteritid, en rekke innganger og en nærmest kantfri skjerm.
   Latitude 9510 er den minste, letteste og mest intelligente 15-tommers laptopen for bedriftsmarkedet. Den er 5G-klar, har opptil 34 timer batteritid og kraftige høyttalere og god innebygget mikrofon sørger for en forbedret konferanseopplevelse. Den er også den første kommersielle Project Athena-godkjente laptopen med tiende generasjon Intel vPro-prosessor.
   Latitude 7410 og 7310 er de minste 14- og 13-tommers premium business-laptopene. Med mulighet for berøringsskjerm er Latitude 7410 markedets første 4K-panel med redusert blålys i en forretnings-PC.

Mobile arbeidsstasjoner
Dell har også redesignet sin ledende Precision arbeidsstasjon-portefølje. Precision-serien er designet for å håndtere tung belastning, som intensive grafikkprosessering og data-analyse. Med mindre formfaktor, smidig design og termiske innovasjoner, leverer de nye mobile arbeidsstasjonene økt ytelse og ISV-sertifiseringer med profesjonell grafikk fra NVIDIA og den nyeste tiende generasjon Intel Core vPro- og Xeon-prosessorer.
   Dell Precision 5550 og 5750 er designet for de som vil ha høy ytelse og stilig design, uten størrelsen og vekten mobile arbeidsstasjoner tradisjonelt har hatt. De to nye Precision arbeidsstasjonene er verdens minste og tynneste 15- og 17-tommers mobile arbeidsstasjoner. Precision 5750 er også VR/AR- og AI-klar for å håndtere rask rendring, detaljerte visualiseringer og komplekse simuleringer.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1