Meny
09.12.2016

Dachser beste utstiller på Transport og Logistikk 2016

På Transport og Logistikk 2016 den 17.– 18. oktober, årets møteplass innenfor logistikk, ble prisen for beste utstiller tildelt Dachser av arrangør Norsk Industri og NHO Logistikk og Transport. Maskoten Dachser Bert skapte god stemning i utstillersalen og bidro til at Dachser vant den gjeve prisen.

Dachser var til stede på Transport og Logistikk 2016 for å presentere sine logistikkløsninger for det norske markedet. Dachser er en global leder i logistikkbransjen og er et familieeid selskap med engasjerte ansatte og innovative ideer. – For å skape litt liv i messehallen har vi i år sørget for å få vår maskot Dachser-Bert på besøk fra Tyskland. I tillegg hadde vi en konkurranse på standen, som var meget populær med hele 174 deltakere, forteller Hans-Thomas Andersen, General Manager i Dachser Norway AS.
   Teamet fra Dachser delte ut brosjyrer og fortalte markedet om Dachsers logistikknettverk og det nettbaserte verktøyet, eLogistics, der man enkelt kan beregne fraktkostnader, bestille transport og spore forsendelser i hele Europa. – Vi er beæret over å få prisen for beste stand i 2016. Det ble en veldig overraskende og hyggelig avslutning på årets konferanse, avslutter Hans-Thomas Andersen. Prisen for beste stand har blitt delt ut ti år på rad av arrangøren fra Transport og Logistikk.

Kilde: mynewsdesk.com

 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no