Meny
14.06.2018

DEFA-suksess etter distribusjonsavtaler i Brasil og Sør-Afrika

DEFA opplever stor lokal interesse for sin laderportefølje etter å ha tegnet avtaler med distributører i Brasil og Sør Afrika.

De første leveransene nådde Brasil mot slutten av 2016 og Sør Afrika i mai 2017. Salg har økt jevnt siden.
   DEFAs brasilianske partner importerer og distribuerer DEFAs serie med brukervennlige portable ladere, SmartCharge. DEFAs partner i Sør-Afrika importerer og distribuerer store deler av DEFAs laderportefølje til kunder i over hele Sør-Afrika og det sørlige Afrika.
   – Våre nye partnere har gjort en meget god jobb med å markedsføre våre produkter, og med å gjøre dem tilgjengelige for bedrifter, forhandlere og forbrukere i sine områder, Sier Bård Klungseth – CEO i DEFA Gruppen. – Tilbakemeldingene vi får er svært positive og etterspørselen øker hver måned. Potensialet er stort i begge disse markedene og vi gleder oss til fortsettelsen.
   DEFA produserer ladesystemer for alle typer behov, inkludert, fastmonterte ladere, verkstedladere, showroom-ladere og portable ladere. Selskapet inngikk nylig en avtale om å levere sin nyutviklede ShowroomCharger til salgsnettverket til en ledende tysk bilprodusent. Avtalen befester DEFAs posisjon som en ledende leverandør av ladeløsninger.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no