Tips redaksjonen
24.04.2020

Banebrytende teknologi for miljømålinger

Finske Vaisala er en ledende utvikler og produsent av banebrytende løsninger for målinger innen miljø og industri.

Linde har levert industrigasser, inklusiv rene og blandede gasser, og flytende nitrogen, til Vaisala i nærmere 10 år. 
   Linde leverer også tilbehør som gassflasker, installasjonsutstyr og hardware. Gassene brukes i Vaisalas produksjonsprosesser av sensorer. Linde sine gasser er i tillegg brukt i valideringsprosesser for målinger, og for kalibrering av nye produkter, både i produksjonsprosessen og livssyklustjenester.
   «Vaisala gjør det mulig å foreta viktige miljøobservasjoner for en tryggere verden. Våre løsninger leverer nøyaktige måledata til våre kunder, og gjør det mulig å optimalisere prosesser for et grønnere i morgen», sier Vaisalas produksjonssjef, Tomi Pietari.
   Vaisala har mer enn 80 års erfaring innen utvikling, produksjon og markedsføring av innovative produkter og tjenester for miljø- og industrimålinger, designet for å sikre kvalitet og produktivitet. Selskapet har to hovedvirksomheter: 1) Vær og miljø, som leverer tjenester til væravhengige aktører med nøyaktig og pålitelig værdata i realtid.  2) Industrimålinger til kunder innen livsvitenskap, kraftnæringer og en rekke industrielle applikasjoner. 
   «Vi ønsker også å hjelpe nasjoner å bedre forstå sårbarhet og risiko, slik at de kan bli mer motstandsdyktige mot klimaendringer ved bruk av aller siste teknologi innen miljøobservasjoner og -prognoser», sier han. 
   Vaisala arbeider med kunder som opererer i svært regulerte miljøer som bioprosessering, farmasi og lagringsmonitorering, så vel som matproduksjon og halvlederindustrien.
   Ved å arbeide med et internasjonalt anerkjent selskap som Linde, som har alle de nødvendige sertifikatene og akkrediteringene på plass for sine produkter og tjenester, kan Vaisala være trygg på at all kvalitetssikring tas vare på. 
   Linde dekker hele spekteret av produkter til interne prosedyrer innen Lindes ISO 9001 sertifisering, samt alle andre sertifikater etter relevante ISO-standarder. High-end produkter er ISO 17025 akkrediterte gasser. Hele produksjonsprosedyren og analyse kontrolleres og godkjennes av Sveriges nasjonale akkrediteringsbyrå – SWEDAC. ISO 17025 brukes til validering av testresultater som skal brukes globalt, slik at testresultater fra én del av verden kan sammenlignes og ha samme høye kvalitet som tester fra en annen del av verden.
   «I årenes løp, har Linde støttet oss med en rekke kvalitetsprodukter og tjenester, og et høyt ekspertnivå. Linde har også vært fleksible i sin respons på svingninger i etterspørsel. Viktigst av alt, så har Linde levd opp til våre strenge kvalitets- og leveringskrav, som til gjengjeld gjør det mulig for oss å oppfylle det vi har lovet våre kunder», sier Pietari.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1