Meny
21.08.2020

Avansert geometri for enda flere materialer

Sandvik Coromant har lansert det nyeste tilskuddet til sin CoroDrill 860-serie.

CoroDrill 860 har en avansert - GM geometri som gir produktiv boring i en lang rekke materialer og innenfor flere bruksområder, og kan samtidig skilte med en betydelig forbedret levetid på verktøyet.
   Nylanseringen tilhører en av de mest populære produktseriene til Sandvik Coromant, nemlig R840. I dag er R840 det mestselgende borproduktet i selskapets utvalg når det gjelder runde hardmetallverktøy. Teknologiutviklingen innenfor borprodukter er i en konstant utvikling. Det sammen med at kundenes behov for økt effektiv og økt produktivitet, betyr at det var på tide med en produktoppgradering.
   Med oppgradering av CoroDrill 860 med - GM geometri, introduseres også en ny skjærsort, dette sammen med en innovativ spiralutforming med flerlags PVD belegg på borspissen. Resultatet er en bor med forbedret ytelse for bruk i en rekke materialer— inkludert generell maskinering og innenfor bilindustrien — og dette sammen med en mye lengre levetid på verktøyet sammenlignet med forgjengeren R840.
   En av de mest innovative egenskapene til boret er den avanserte geometrien, med den doblespiralen, som gir økt stabilitet, høyere kjernestyrke og forsterkede hjørner. Alt dette bidrar til prosessikkerhet og høy kvalitet på det ferdige hullet. Spiralen er høyglanspolert, noe som bidrar til forbedret sponkontroll og redusert varmeoppbygging under borprosessen.
   Den avanserte geometrien på CoroDrill 860- GM gjør den perfekt til bruk sammen med en lang rekke materialer — blant annet stål, rustfritt stål, støpejern og herdetmateriale. Boret hevder seg også godt ved bruk i ikke-jernholdige materialer som kobber og aluminium, pluss varmebestandige superlegeringer.
   James Thorpe, global produktsjef hos Sandvik Coromant sier det slik: “Sandvik Coromant leverer maskineringsløsninger til en rekke industrisektorer. Vi forbedrer hele tiden tilbudet vårt og vet at økt verktøylevetid og høyere produktivitet er to av hovedkravene til kundene våre. CoroDrill 860 med -GM geometri egner seg til bruksområder der hullkvalitet er avgjørende, blant annet innenfor bilindustrien, generell maskinering og olje- og gassindustrien.
   “Vi ønsket å tilby en forbedret løsning for en lang rekke bruksområder i industrien, og dessuten å strømlinjeforme produkttilbudet vårt," legger Thorpe til. “Vi har oppnådd dette med ett enkelt universalbor som leverer overlegen ytelse i en lang rekke materialer. I tillegg til at kundene får bedre hullkvalitet, kan de også redusere verktøybeholdningen og de totale produksjonsutgiftene takket være større fleksibilitet i hvilken maskin den kan brukes i, og reduserte oppspenningstider.
   “Med det nye tilskuddet i CoroDrill 860-familien vil vi satse på treffe enda flere industrisektorer, samtidig som vi fortsetter å utvide tilbudene til våre eksisterende kunder.”
   CoroDrill 860 med -GM-geometri lanseres internasjonalt den 1. mars 2020. For mer informasjon om produktet, besøk Sandvik Coromants nettsted: https://www.sandvik.coromant.com/en-gb/products/corodrill_860/

« Tilbake

 Powered by Makeweb 4.1