Meny
07.02.2013

Aqua Nor inngår samarbeid med ACG

For å kunne betjene kunder i Nord-Amerika bedre har Aqua Nor inngått et samarbeid med Aquaculture Communications Group (ACG) i Canada og USA. ACG er derfor utnevnt til Official North American Partner for Aqua Nor 2013.
– Gjennom dette samarbeidet med ACG håper vi å kunne tiltrekke oss flere besøkende fra Canada, USA, Mexico og Mellom-Amerika og å kunne betjene kundene våre i denne regionen bedre, sier Erik Hempel, kommunikasjonsdirektør i Stiftelsen Nor-Fishing, som eier og arrangerer oppdrettsmessen Aqua Nor.

Verdens største
Aqua Nor er i dag verdens største oppdrettsteknologi-messe og er blitt holdt i Trondheim hvert annet år siden 1979. Det ventes at 500 – 550 utstillere fra mer enn 30 land vil delta i årets messe, som finner sted 13.–16. august. Mellom 15 og 20 000 besøkende fra over 60 land ventes å besøke messen.

Ikke bare en ”lakse-happening”
– Moderne kaldtvannsoppdrett i Nord-Amerika er i stor grad basert på kunnskap og teknologi som ble utviklet for lakseoppdrett i Norge, sier Tor-Eddie Fossbakk, seniorpartner i ACG. –  Men opp gjennom årene har messen utviklet seg til å bli et mer omfattende show som også fokuserer på andre arter og tilhørende teknologi. Derfor er det veldig viktig for operatører i Nord-Amerika å delta på denne messen for å se ny teknologi og praksis som de kan tilpasse sin egen operasjon. Aqua Nor er ikke lenger bare en ”lakse-happening”. Det er en global business-, kunnskaps- og teknologi-messe.

Rekrutterer deltakere
ACG er kjent for å dyrke frem ideer, personer og løsninger som omsettes i innovasjon og vellykket forretningsutvikling. Selskapet rekrutterer nå deltakere til flere turopplegg i forbindelse med Aqua Nor. ACG forbereder også halvdags- og heldagsturer på fredag 16. og lørdag 17. august slik at deltakerne kan besøke fasiliteter i Trondheims-området.

ACG vil være til stede på Aquaculture America i Nashville, USA 21.–25. februar i år og på Boston International Seafood Show 10.–12. mars og vil begge steder tilby informasjon om Aqua Nor og aktivitetene som er planlagt.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no