Meny
07.02.2013

EasyFairs på plass i Norge

En av verdens ledende messearrangører, easyFairs Scandinavia AB, etablerte seg med eget kontor i Norge i desember 2012.
Selskapet har ansatt Tore Kristensen som Country Manager. Kristensen kommer fra stillingen som administrerende direktør i Skarland Press AS, der han var involvert i organiseringen av flere ulike fagmesser.

– Jeg har stor tro på at vi gjennom å etablere eget kontor i Norge vil styrke easyFairs konsept og messeprosjekter. Selskapet har et veldig godt gjennomarbeidet messeprodukt. Det er kostnadseffektivt, enkelt, raskt, og man får det man bestiller uten en rekke skjulte ekstrakostnader. Messene varer i kun to dager, og våre utstillere får på en enkel måte møte relevante innkjøpere og beslutningstakere. EasyFairs har en veldig innovativ og spennende bedriftskultur, og jeg gleder meg til å bygge opp selskapets nye avdeling i Oslo, sier Tore Kristensen.

To fagmesser i 2013
I 2013 står det to fagmesser på kjøreplanen: IT-messen 2013 og Online marketing Expo 2013 som begge arrangeres i Oslo Spektrum 24.–25. september. 

– IT-messen har de to siste årene etablert seg som Norges største møteplass for IT-bransjen og for besøkende som ønsker å holde seg oppdatert om digital markedsføring og den rivende utviklingen innenfor datateknologi, IT-sikkerhet og en rekke andre brennaktuelle IT-relaterte spørsmål, forteller Kristensen, som er sikker på at messene vil vokse seg enda større gjennom esayFairs nye satsing i Norge.

Enkelt
EasyFairs ble etablert i Belgia i 1998 og gjennomfører godt over 100 ulike messer i 16 ulike land. Siden 2004 har selskapet etablert seg som en betydelig markedsaktør i Sverige, og den Norske avdelingen ligger inn under easyFairs Scandinavia AB i Göteborg. Konserndirektør er Peter Wanderydz.

Selskapets motto er å skape lett tilgjengelige fagmesser for mennesker som ganske enkelt ønsker å gjøre forretninger. Forretningsideen til det belgiske selskapet beskrives godt av navnet – utstillernes planlegging og deltakelse skal gjøres så enkel som mulig. For å oppnå dette tilbys de blant annet en utstillingspakke som består av både vegger, belysning, stoler, bord osv. Samtidig legges det noen begrensninger i både antall kvadratmeter og byggehøyde på standen slik at ingen utstillere må bruke store ressurser for å delta.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no