Meny
24.04.2012

Det går mot en stor og god Eliade

– Prosjektleder Nils-Erik Magnell tror at årets Eliade blir større enn i 2010. Antall påmeldinger tyder på det.
– I tillegg til mange besøkende arbeider vi aktivt med å skape et godt innhold. Her kan jeg nevne to torg, temadager og at antall faglige seminarer er mer enn doblet, forteller Magnell.

På energi- og miljøtorget skal vi blant annet vise hva som skjer på energi- og miljøområdet i byer. Norsk Teknologi, KNX Norge og flere sentrale utstillere samarbeider om teknologitorget, der tema er velferdsteknologi og energieffektivisering. Dessuten planlegges et eget automatiseringstorg.

Installasjonens dag blir arrangert av Nelfo tirsdag 5. juni. Dagen etter er det Automatiseringsdagen, med Ifea og sentrale automatiseringsutstillere som arrangører.

NM i elektriker- og telekommunikasjonsmontørfagene pågår gjennom hele messa. Trolig vil dette få større oppmerksomhet enn tidligere fordi mesterskapene inngår i flere aktiviteter knyttet til å sikre rekrutteringen og for å opprettholde aktiviteten i alle sektorer i bransjen. Sammen skal dette vise mulighetene i næringen.

Viktig markedsføring
– En viktig oppgave er besøksmarkedsføringen. I år blir det mer annonsering enn før; både på nett og papir. Vi styrker også DM-aktiviteten. Felles for all markedsføring er at den i større grad blir tilpasset de ulike besøksgruppene, sier Magnell. Han forteller at de samarbeider med et av Nordens ledende selskaper innenfor direktemarkedsføring. De skal analysere besøksdatabase og utvide den med relevante aktører, slik at man kan utvide antall segmenter og gi dem mer presise budskap.

– en viktig industrimesse
Transmator Norge er med på eliaden for første gang i år. Her skal de vise trafoer, generatorer, batteriladere og invertere.

– I år er det første gang vi stiller ut på Eliaden, sier daglig leder, Trond Vidar Krangkratok i Transmotor Norge.

– Som et relativt nyetablert selskap signaliserer vi økt satsing på det norske markedet. Vårt danske morselskap har vært på det norske markedet siden 1934. Vi er også på utkikk etter nye samarbeidspartnere over hele landet, sier Krangkratok. Han forteller at de blant annet skal vise trafoer fra polske Elhand, generatorer fra engelske Mecc alte, batteriladere og invertere fra Victron og egne høyeffektsgeneratorer produsert i Danmark. På Eliaden skal de også ha standbetjening fra morselskapet. Sammen skal de profilere din nye satsing på det norske marked.

– Eliaden er en viktig industrimesse der vi regner med å møte de rette kontaktene og fagfolkene, avslutter Krangkratok.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no