Meny
09.03.2012

Coolt tilbehør til en varm PC

Når man sitter hjemme i sofaen, er det ofte enkelt og greit å bare ha PC-en på fanget, men det er faktisk ingen god idé. Varmen fra den bærbare kan føre til såkalt ”toasted skin syndrome” og i verste fall skade fertiliteten. Targus lanserer nå derfor den ergonomiske Premium Lap Chill Mat, som kjøler ned PC-en og beskytter lårene dine.
Mange sitter med PC-en på fanget hver gang de surfer hjemme i sofaen eller er på farten uten noen umiddelbar tilgang til et skrivebord. Men PC-er blir raskt varme – de kan faktisk komme opp i temperaturer på over 50 grader – og det kan derfor være både ubehagelig og direkte skadelig å sitte med dem på fanget. Selv om produsentene hele tiden jobber med å forbedre den interne kjølingen i bærbare PC-er, betyr raskere maskiner og tyngre programmer at PC-er generelt er like varme i dag som de alltid har vært.

Unngår ”toasted skin syndrome”
Når du bruker et produkt som Premium Lap Chill Mat, slipper du både den ubehagelige varmen fra PC-en og risikoen for å pådra deg noen av de mer alvorlige konsekvensene av å sitte med den bærbare på fanget, som forbrenninger (såkalt ”toasted skin syndrome” eller ”laptop leg”) og nedsatt fertilitet (hvis du er mann). Undersøkelser har vist at nesten én av to vurderer å kjøpe en kjøleenhet for å unngå disse problemene.

Targus’ Premium Lap Chill Mat hever PC-en noen centimeter fra fanget, og det gir deg en annen opplevelse når du sitter i sofaen. Matten holder PC-en kjølig ved hjelp av to lydløse vifter som aktiveres via en USB-utgang på PC-en gjennom en avtakbar kabel som kan oppbevares inni matten når den ikke er i bruk. Overflaten på matten har også luftehull, slik at varmen ledes bort fra PC-en. Det gjør at PC-ens vifter ikke blir overarbeidet og dermed jobber saktere eller plutselig krasjer.

Lett og allsidig
Kjøleplaten er dekket av mykt neopren som gjør at det blir behagelig å sitte med PC-en på fanget. Men Premium Lap Chill Mat kan også brukes som underlag når PC-en står på et bord. Den er ergonomisk utformet, slik at tastaturet får riktig vinkel, og du får derfor en bedre og mer komfortabel skrivestilling.

Targus Premium Lap Chill Mat (AWE5510EU) finnes i lys grå, og har en veiledende utsalgspris på 349 kroner (inkl. mva.).

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no