Meny
19.08.2011

Innovativ iPhone-dock med egen app til bil

TT Micro lanserer iPhone-docken Dension. Sammen med en skreddersydd app forvandler TT Micros nye iPhone-dock telefonen til et kontrollsenter som tilfredsstiller alle kommunikasjons- og underholdningsbehov du måtte ha når du befinner deg i bilen.

Dension kobles til bilhøyttalerne via den innebygde FM-senderen eller AUX-inngangen på bilstereoen og gjør det mulig både å lytte til musikk, podkaster eller lydbøker fra telefonen og streame musikk fra applikasjoner som Spotify og Wimp. Du kan også høre på nettradio.
  
Det som skiller Dension fra tilsvarende løsninger, er at den har en egen app, Car Dock Mode App, som har et letthåndterlig og bilførervennlig brukergrensesnitt med store ikoner og farger som kan tilpasses interiøret i bilen.
  
Telefonen lades via 12V-uttaket i bilen. Docken har en innebygd mikrofon, slik at man kan ta både utgående og innkommende samtaler.

Dension er dessuten utstyrt med en ”Car Finder”-funksjon, som lagrer GPS-posisjonen til bilen slik at du lett finner den igjen hvis du skulle glemme hvor den er parkert.
  
Den nye iPhone-docken kan monteres på dashbordet eller frontruten, og man kan både docke og fjerne telefonen med én hånd.

Det er også mulig å dreie på iPhone-docken og bruke den i både vertikal og horisontal posisjon alt etter hva som er mest optimalt i forhold til applikasjonen man bruker.
  
Dension krever iOS 3.0 eller senere versjoner og er dermed kompatibel med iPhone 4, 3GS og 3G.
  
TT Micros nye iPhone-dock har en veiledende utsalgspris på 995 kroner.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no