Tips redaksjonen
19.05.2011

Shippingindustriens samlested

Mai er en travel tid for folk innenfor shipping- og offshoreindustrien. 2.–5. mai var det OTC-messe i Houston, Texas, og i slutten av mai arrangeres Nor-Shipping, årets viktigste messebevigenhet for den norske shipping- og offshoreindustrien.

Men den har også stor internasjonal betydning. Rundt 50 nasjoner vil være til stede og presentere tekniske løsninger og innovasjoner.

Temaet denne gangen er ”Next generation shipping”.

Vi snakker med andre ord om en fremtidsrettet messe. Det bærer håp om at vi kan få et innblikk i hva vi kan vente oss fremover av denne industrien.

Det knyttes blant annet stor spenning til utviklingen av offshorevirksomheten utenfor kysten av Brasil.

Det er snakk om store ressurser, men de ligger godt gjemt dypt nede i porøse bergarter opptil 3000 meter under havoverflaten, så utfordringene er store.

Mange deltakere vil nok finne veien til konferansesalen når José Gabrielli, toppsjefen i Petrobras, skal holde sitt innlegg. Men Nor-Shipping er mer enn offshore.

Med fire haller fullspekket med shippingrelatert industri skulle det være nok å velge i for dem som ønsker å bli oppdatert, knytte forbindelser eller inngå kontrakter.

Vi vil også være til stede, riktignok ikke med egen stand, men vi vil dekke begivenheten redaksjonelt. Så kanskje vi treffes. Uansett vil vi lage en reportasje for neste utgave av avisen.   

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1