Tips redaksjonen
03.06.2009

Fjær i Red Hat(ten)

Redpill Linpro er kåret til Red Hats beste infrastrukturpartner i Europa, Midt-Østen og Afrika.
Kåringen fant sted under Red Hats partnerkonferanse på Malta i slutten av april.

– Vi er meget tilfredse med å bli hedret på denne måten. Det er en anerkjennelse av vår kompetanse og en bekreftelse på den posisjonen Redpill Linpro har som ledende innenfor fri programvare.
Ekstra hyggelig er det for alle medarbeiderne i Redpill Linpro, som hele tiden jobber hardt for å bevise at vi er best, sier Trond Heier, administrerende direktør i Redpill Linpro.

Redpill Linpro har som Red Hats største nordiske partner investert betydelige midler for å bygge kompetanse på Red Hat og øke markedsutbredelsen av deres produkter og løsninger.
Prisen anses ikke bare som et bevis på lokal kunnskap og resultater, men også på at selskapet er blant de ypperste i Europa, Midt-Østen og Afrika på løsninger og tjenester basert på fri programvare.

– Vi er glade for å tildele Redpill Linpro prisen for beste Red Hat EMEA Infrastructure Partner of the Year for 2009. De har på en enestående måte bygd opp og økt Red Hats markedsnærvær i Norden.
I løpet av 2009 har de nesten doblet veksten og levert virksomhetskritiske løsninger til mange store strategiske kunder, blant annet innenfor offentlig sektor, sier Petra Heinrich, Director Partners and Alliances EMEA.

Red Hat leverer Red Hat Enterprise Linux og mellomvareløsningen JBoss Enterprise Middleware.
De tilbyr i tillegg applikasjoner og administrasjonsløsninger med tilhørende support, opplæring og konsulenttjenester. Redpill Linpro er Red Hat Advanced Partner og er også eneste sertifiserte kurspartner i Norge.

– I dagens økonomiske klima er det viktigere enn noensinne å velge løsninger som gir mer for mindre. Red Hats produkttilbud er blant de beste eksemplene på dette. Tilbakemeldingene vi får fra våre kunder, viser at fri programvare gir gevinster både på kort og lang sikt sammenlignet med de tradisjonelle alternativene.
Red Hat og JBoss er på vei til å bli foretrukne valg. Årsakene til dette er mange, blant annet pris, funksjonalitet, skalerbarhet, enkelhet, sikkerhet og ikke minst gevinsten som ligger i å velge frie og tilpasningsdyktige løsninger, sier Heier.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1