Meny
01.09.2020

100 prosent bakteriefritt vann rett fra springen

Vi tilbringer mye tid på kjøkkenet, men har du noen gang tenkt over hvor mye du bruker kjøkkenkranen i forbindelse med tilberedning av mat?

- Varmt vann fra springen bør ikke brukes til matlaging, men kokende vann fra en kokende vannkran er helt ufarlig, forteller Peter Bjørno, landesjef i Quooker Norge. Beholderen som forsyner den kokende vannkranen med varmt kokende vann, er koblet til kaldtvannsrøret og er verken i kontakt med varme rør eller varmtvannsberederen. Kaldt vann føres inn i beholderen hvor det varmes opp til 110 grader og temperaturen holdes deretter konstant, dermed kan ingen bakterier overleve. Vannet oppbevares under trykk, slik at luftinnholdet bevares. Før vannet kommer ut av kranen går det gjennom et rensende filter. Kokende vann fra en kokende vannkran er derfor helt trygt å bruke til matlaging.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no