Meny
23.11.2015

e!COCKPIT– en ny milepæl for WAGO i automatisering

Den nye integrerte engineeringssoftwaren e!COCKPIT støtter hele utviklingsprosessen for WAGOs automatiseringskomponenter fra software-design til et ferdig idriftsatt anlegg.

Selve PLS-programmeringen i e!COCKPIT er basert på den veletablerte industrielle plattformen CODESYS 3, noe som gjør at mange umiddelbart vil kjenne seg igjen og rask kunne utvikle applikasjoner slik de er vant til. Her støttes bl.a. objektorientert programmering (OOP)
   Men e!COCKPIT er så mye mer: I tillegg til programmering basert på IEC 61131-3 kan du designe moderne html 5-basert visualisering/betjening som kan vises på for eksempel iPad, smart-telefon, webpanel eller en PC med nettleser. Av andre nyttige verktøy er grafisk konfigurering av nettverkskommunikasjon og konfigurering av I/O-moduler.
   Den velkjente softwaren WAGO I/O CHECK er også en integrert del av e!COCKPIT. Her får du opp et grafisk bilde av noden du er koblet til og kan dynamisk se status på alle I/O.  Du kan også aktivere utganger for å sjekke at aktuatorer er riktig tilkoblet og kjører som de skal.
   WAGOs første PLS-systemer som støtter dette nye verktøyet, er Serie PFC200. Her benyttes I/O-systemet, Serie 750, både som lokale og distribuerte I/O, og dermed tilbys over 400 forskjellige I/O-moduler, både digitale, analoge og en mengde spesialmoduler.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no