Meny
21.08.2013

ZTE lanserer Blade G – en ny smarttelefon med enda større skjerm

Større skjerm med IPS-panel på 4,5’’, dobbeltkjernet prosessor og bedre batterikapasitet gir mobilbrukere en enda skarpere og bedre multimedial opplevelse til en billig penge.
ZTE har i dag lansert det siste tilskuddet i Blade-familien, ZTE Blade G, i Norden. Som resten av Blade-familien, kombinerer nye ZTE Blade G høy standard med overkommelige priser. Sammenliknet med forgjengeren, ZTE Blade lll, som ble lansert for knapt ett år siden, har man nå forstørret skjermen fra 4,0’’ til 4,5’’ samt oppgradert med et IPS-panel for bedre skarphet og innsynsvinkel. Enheten har også et oppgradert operativsystem, Android 4.1 (Jelly Bean) og en forbedret batterikapasitet. ZTE Blade G er samtidig utstyrt med en dobbeltkjernet prosessor (1.2 MHz) for å møte kravene om økt ytelse.

Med lanseringen av Blade G viderefører ZTE sin visjon for Blade-serien: å gi valuta for pengene. Målet er å levere en god brukeropplevelse og gi flere mennesker tilgang til moderne teknologi, uten at det trenger å koste for mye. 

ZTE Blade G er en smarttelefon som er enkel i bruk, med WiFi, 4,5’’ touch-skjerm og ca. 2,5GB internminne som kan økes med ytterligere 32GB ved hjelp av minnekort. Kameraet på 5MP med autofokus har blitz og støtte for video- og lydstandarder som MPEG4, og AAC+ gjør det morsommere og enklere å se på film, bruke sosiale medier og høre på musikk på mobilen.

ZTE Blade G er tilgjengelig i Norge fra og med i dag til en veiledende pris på 1250 kroner

 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no