Meny
24.10.2016

XPR mikro- og ultramikrovekter flytter grensene for veiing

XPR6UD5 er den første ultramikrovekten på markedet med en oppløsning på 0,5 µg, mens XPR10 har en maksimum kapasitet på 10,1 g. De nye XPR mikrovektmodellene oppgis å ha 25 prosent bedre repeterbarhet enn tradisjonelle mikrovekter gjennom innovative funksjoner som aktiv termoelektrisk kjøling (ATC – Active Thermoelectric Cooling) og løpende kvalitetssikringskontroller.

METTLER TOLEDO er stolte over å kunngjøre lanseringen av den nye XPR-vektserien. XPR har både mikro- og ultramikromodeller og utgjør en velkommen kombinasjon av brukervennlighet og nøyaktighet, som er avgjørende i bransjer som for eksempel produserer farmasøytiske produkter, der prøvestørrelsene er små, og produktiviteten må opprettholdes.
  
Innovative egenskaper
I den nye serien kan nevnes XPR6UD5, som er den første ultra mikrovekten på markedet. Den har en oppløsning på 0,5 µL og gir 25 prosent bedre repeterbarhet enn tradisjonelle mikrovekter gjennom en blanding av innovativ designegenskaper, blant annet økt stabilitet ved hjelp av aktiv temperaturkontroll (ATCTM), som trekker varme bort fra vekten for å gi forbedret veienøyaktighet og repeterbarhet, løpende kvalitetssikring gjennom GWP-godkjenning , som automatisk kontrollerer tester, justeringer, nivellering og innstillinger før veiing og lagring av brukerprofiler med toleranseprofiler, som sikrer at veieoppgaver tilfredsstiller definerte prosesskrav og gjeldende forskrifter

Brukervennlig
Brukervennligheten sikres gjennom et lite benkavtrykk og et nytt brukergrensesnitt som ligner det som er på en smarttelefon, slik at brukerne kan sveipe eller programmere og kjøre oppgaver. En innebygd notatblokk forenkler dokumentasjon og lar brukeren lagre kommentarer. Individuelle oppgavemetoder kan lagres og åpnes via ikoner, noe som sparer tid og forbedrer prosessikkerheten.

Designfordeler
Ytterligere XPR-designfordeler omfatter en ny vektskål for enklere rengjøring og USB-dataoverføring for rask eksport av oppgaveparametere eller resultater. XPR-vekten er utstyrt med to skjermer, en mindre skjerm som viser innveid mengde, og som er plassert ergonomisk rett over veiepannen samt en stor fargeskjerm.
   Samlet gjør XPRs produktivitetsforbedrende funksjoner og repeterbare mikroområdenøyaktighet det mulig å skape et nytt produktivitetsnivå for selskaper som arbeider med små prøvestørrelser.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no