Meny
10.08.2022

XPENG inngår samarbeid med Europas fremste ladetjeneste for elbiler

En avtale mellom elbilprodusenten XPENG og ladetjenesten Plugsurfing gir norske XPENG-eiere tilgang til 300 000 ladepunkter over hele Europa.


– Som en ledende elbilprodusent jobber vi kontinuerlig med å forbedre hver del av kundereisen, som inkluderer å tilby tjenester som kompletterer våre bilmodeller. Partnerskapet med Plugsurfing vil styrke vårt tilbud til alle XPENG-eiere i Norge, sier He Xiaopeng, administrende direktør og styreleder i XPENG.

– Alle som kjører en XPENG-modell med norske skilter får nå tilgang til den beste ladeløsningen på markedet. Det betyr at de kan legge ut på langturer uten noen som helst form for rekkeviddeangst, sier administrerende direktør for XPENG Motors Norway, Claes Persson. 

XPENG har som mål å tilby smart og avansert teknologi i forkant av selve elbil-eierskapet. Med teknologi som XPILOT og Xmart OS programvare, konkurrerer XPENG-modeller med de beste elbilene på markedet. Samarbeidet med Plugsurfing gjenspeiler XPENGs forpliktelse til innovasjon og banebrytende teknologi ved å gi sjåførene den fremste ladeløsningen i Europa.

De første modellene fra XPENG inntok det europeiske markedet med start i Norge i 2020, etterfulgt av Sverige og Nederland tidligere i 2022. Tilbudet med Plugsurfing er begrenset kundene i Norge. I tillegg til XPENG, leverer Plugsurfing sin ladeløsning til den kinesiske bilprodusenten NIO i Norge og har langvarige partnerskap med mange europeiske bilmerker, som Volvo, Polestar, Renault og Jaguar Land Rover.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no