Meny
02.06.2015

Wärtsilä lanserer ny og forbedret PSV-design

På bakgrunn av nye lover og reguleringer som påvirker markedet for forsyningsskip (PSV), lanserer Wärtsilä en nytt og forbedret PSV-design under årets Nor-Shipping-messe i Oslo 2.-5. juni.

Den nye designen bygger på Wärtsiläs lange erfaring og gode resultater innenfor PSV-segmentet og vektlegger økt kostnadseffektivitet, innovasjon og redusert miljørisiko.         
   Selskapet opplyser at den nye PSV-designen muliggjør betydelig lavere drivstofforbruk enn andre eksisterende forsyningsskip på markeded. Sammenlignet med dagens PSV-design er den nye designen oppdatert med viktige forbedringer på de fleste områder. Forbedringene inkluderer optimalisert drift gjennom samspill mellom batteri og motor, optimalisert overbygg og mastdesign for en mer kostnadseffektiv byggeprosess, kapasitet til å frakte opp til 1200 m3 av type II-kjemikalier i tråd med nye forskrifter, betydelig forbedret sikt fra broen, bedre innkvarteringsordninger, redusert støy og vibrasjon, forbedret stabilitet i høy sjø, en hoveddekkdesign som optimaliserer dimensjonene til dekket og resirkulering i klimaanlegget for å spare energi. Videre gir en kombinert eksosrenser og lyddemper betydelig plassbesparing, samt at ny plassering av motorrommet eliminerer ett dekk med komplett A60-solering.
   – Wärtsilä Ship Design hever kontinuerlig standarden for effektivitet og bærekraft innenfor shipping. Den nye og topp moderne PSV-designen er nok et eksempel på dette. Vi er ledende innenfor design av forsyningsskip for Nordsjøen, og selskapets omfattende erfaring og kompetanse reflekteres i våre designer, sier Riku-Pekka Hägg, visepresident i Wärtsilä Ship Design. 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no