Meny
24.10.2016

Verdensnyhet på veien med Optimera og DeWalt

Verdensnyheten XR FlexVolt fra DeWalt er så kraftig at den kan endre måten du som håndverker jobber på. Optimera og DeWalt samarbeider om en storstilt lansering og er nå på veien med eget XR FlexVolt Roadshow.

Tenk deg en arbeidsplass uten støyende generatorer og ledninger du kan snuble i. Nå kan det bli en virkelighet. Batteriene i den nye FlexVolt serien fra DeWalt kommer med hele 54 Volt. Brukstid og ytelse på disse batteriene skal ifølge DeWalt være så bra at profesjonelle håndverkere lett kan påta seg krevende jobber uten å ha behov for tilgang til strøm.
   – Vi synes dette er et spennende produkt, og vi ønsker at flest mulig håndverkere får mulighet til å se og prøve den nye serien fra DeWalt. Erfaringsmessig er roadshow en bra måte og møte kundene på. Det er viktig at vi kommer ut der kunden er og får demonstrert løsningene sammen med leverandøren, forteller markedssjef proff i Optimera Fredrik Rydgren.

Kompatibel med 18V plattformen
– Vi vet at mange har et stort utvalg av DeWalt-produkter i sine biler og på byggeplassen. Vi har tatt høyde for dette, og XR FlexVolt er det eneste batteriet på markedet som kan brukes både på 54V og 18V – noe som gjør det kompatibelt med eksisterende XR-produkter, sier Key Account Manager i DeWalt Jørgen Østby.
   Østby forteller også at det er den batteridrevne bordsagen som har vært mest etterspurt i forkant av lanseringen. Dette er den første batteridrevne bordsagen som leverer på forventningene man har til kapasitet på en byggeplass. Fordelene med batteridrevet bordsag er at den kan bæres rett inn i bygget og startes opp umiddelbart. Denne og flere andre maskiner vil man få demonstrert når traileren er rigget opp.

Tett program
Totalt skal roadshowet stoppe innom 23 steder i løpet av de tre ukene de er på veien. I tillegg til produktdemonstrasjoner vil det tilbys enkel servering og arrangeres konkurranser på alle stedene man kommer. Hovedpremien denne gangen er en DeWalt FlexVolt 54V bordsag.
   – Vi kjører et stort VF Roadshow hver sommer og har fått gode rutiner på dette nå. Traileren er nå fullrigget med utstyr og vi ser frem til å presentere denne nyheten for kundene våre, avslutter Rydgren.

Kilde: mynewsdesk.com

 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no