Meny
21.03.2013

Verdens smarteste glasskjerm

Philips presenterer verdens første Smart-TV laget i ett stort glasstykke – et framtidig designikon. – Det er en TV for deg som ikke vil ha en TV, men et møbel, et innredningstilbehør, sier Joakim Örnstig, nordisk markedsdirektør for TP Vision, som produserer og selger Philips TV.
Da Philip’s designteam fikk i oppdrag å produsere en teknisk avansert og brukervennlig TV i nåtids design, ble glass et naturlig materialvalg.

– Vi ville skape en TV som var en del av innredningen. Da endte vi på glass, et materiale som er både naturlig, og som er etablert innenfor innredningsdesign, sier Sofia Andreasson, som er en del av designteamet.

Design Line kommer i størrelsene 46 og 55 tommer. Bak den beherskende designen finnes bildekvaliteten og funksjonene som kan forventes av en toppmodell, blant annet med Philips patenterte bagrunnsbelysning Ambilight i Design Line. Ambilight sender et bakgrunnslys fra TV-en som tilpasser seg etter bildets farger og bevegelser. Dette gir følelsen av et større bilde samtidig som den skarpe innrammingen av TV-bildet fjernes.

TV-en håndterer alle hjemmets skjermer uavhengig av modell og produsent, den spiller inn og deler informasjon trådløst til nettbrett eller mobil. Med «Philips Multi-Room» er det dessuten mulighet for å flytte bildet mellom ulike rom i hjemmet, uansett om det bare er én TV som er koblet opp mot betalingskanaler. TV-serier og leiefilmer er samlet på Smart-TV-plattformen.

Design Line blir å finne hos utvalgte forhandlere i andre kvartal 2013. De veiledende prisene i Norge kommer til å ligge på 14 999 kroner (46 tommer) og 19 999 kr (55 tommer).

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no