Meny
26.10.2016

Verdens sikreste gulvavløp – uten klemring

Risikoen for å gjøre feil blir redusert til et minimum med Unidrains patenterte veggflenser som holder vannet på sikker avstand fra alle konstruksjoner.

Da danske Unidrain for litt over ti år siden introduserte linjeavløpet, var det en verdensnyhet som gav gjenlyd i hele vvs-bransjen. Siden den gang har Unidrains originale linjeavløp gått sin seiersgang over store deler av Europa. Den flotte danske designen og muligheten for å bruke fliser i store formater er noen av grunnene til at flere og flere velger Unidrains linjeavløp. Og så spiller det nok også en rolle at Unidrain er verdens sikreste gulvavløp:
   – Som det eneste gulvavløpet i verden har Unidrain et sett loddrette og patenterte veggflenser i rustfritt stål. Flensene går opp av veggen og er, som avløpet, utført i rustfritt stål, slik at avløpet og flensene henger sammen i en ubrutt helhet. Flensene er ca. 5 cm høye og sørger for at vannet fra avløpet aldri kommer i nærheten av de følsomme bakomliggende konstruksjonene. Du setter avløpet utenpå den ferdige veggen, og deretter smører du på våtromsmembranen. Til slutt monterer mureren flisene, så er dusjkabinettet ferdig, sier markedssjef i Unidrain Norge, Ståle Johannesen.

Tradisjoner står i veien for fornyelse
Unidrain har tatt linjeavløpet med på årets vvs-messe, der de håper på å få enda flere norske vvs-ere med på Unidrain-lasset. Men nettopp Norge har overraskende nok vist å være et vanskelig marked for Unidrain. Det skyldes den norske tradisjonen med å bruke en klemring på badeværelset. Klemringen levner nemlig ikke plass til Unidrains linjeavløp i gulvet.
   – Vi synes det er svært ergerlig at norske familier ikke kan få moderne badeværelser med et stilrent utseende på grunn av en gammel tradisjon som ikke henger med i tiden. Det er mye enklere å sikre badeværelset med en våtromsmembran som kan smøres eller males på. Du unngår alle problemene med å samle våtromsduggen med en klemring. Membranen skal bare smøres på og tørke, så kan du gå videre til neste skritt, sier Ståle Johannesen.

Lær å montere verdens sikreste gulvavløp
For å hjelpe de norske håndverkerne videre og bort fra klemringen var Unidrain klar på vvs-messen for noen dager siden for å lære de norske håndverkerne å bruke våtromsmembraner og montere linjeavløpet riktig.
   – Linjeavløpet er fremtiden. Flere og flere av de trendy hotellene velger det, og når folk kommer hjem fra ferie, vil de ha den samme løsningen i sitt badeværelse. Det blir en konkurransefordel å kunne montere Unidrains linjeavløp. Samtidig kan håndverkerne glede seg over at Unidrains patenterte flenser reduserer risiko for feil til et absolutt minimum. Derfor forventer vi også at en del norske håndverkere vil ta imot tilbudet om gratis etterutdannelse, avslutter Ståle Johannesen.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no