Meny
03.05.2018

Verdens første batteridrevne 54V-kompressor

Nå lanserer DEWALT en helt ny kompressor med stor batteri-kraft. DCC1054 har høy trykkluftkapasitet og optimal fleksibilitet takket være den spesielle batteriplattformen 54V FLEXVOLT.

DEWALT maksimerer den trådløse friheten for profesjonelle håndverkere som arbeider med pneumatiske verktøy, for eksempel dykkert- og spikerpistoler. Den batteridrevne kompressoren gjør at håndverkere kan gjennomføre arbeid som krever lufttrykk, uansett strømforsyning. Kompressoren er kompakt og veier bare 12 kg, inkludert batteri. Dette gjør den svært portabel og enkel å bære med seg mellom oppdrag.
    Nye DCC1054 er den første av sitt slag og bygger på DEWALTs spesielle batteriplattform 54V FLEXVOLT. Dette gir kompressoren høy ytelse og lang brukstid. På én enkelt ladning er det mulig å skyte opptil 900 skudd med en dykkertpistol på 18 gauge, ifølge selskapet. Det tilsvarer en heldags innfestningsjobb med ett enkelt batteri. DEWALTs nye kompressor er også kompatibel med alle pneumatiske verktøy, uavhengig av merke. Det vil si at du kan fortsette å bruke verktøyene du allerede har og enkelt koble de til den nye kompressoren.
    Lufttanken rommer 10 liter, og arbeidstrykket ligger på opptil 9,3 bar. Dette gjør kompressoren egnet for forskjellig type arbeid, for eksempel med tak, gulvfliser, møbler og mer. Den er også svært behagelig å bruke takket være den nye kontrollknappen OneTurn-Regulator, som er designet for å justere lufttrykket på en rask og enkel måte. 
   Veiledende pris, eksklusive mva., kr 3 839 (naken).

Kilde: perpr.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no