Meny
12.11.2018

Verden er i endring – og det er Zerokonferansen også

Zerokonferansen er fremdeles Norges største og viktigste møteplass for alle som er opptatt av klima. – Men i år gjør vi det litt annerledes. Vi har fylt to dager med program slik at du nå selv kan velge din konferanseopplevelse, forteller kommunikasjonssjef Jon Evang.

Du kan høre på foredrag, delta aktivt i workshops, se nye klimaløsninger, og møte beslutningstakere. – Og dessuten har vi flyttet til den kuleste konferansearenaen i Oslo, legger han til.
   ZERO er en uavhengig, ideell miljøstiftelse som mener at klima er den viktigste miljøsaken, og arbeider med å drive frem nullutslippsløsninger og forhindre investeringer i løsninger som gir utslipp. – Vår oppgave er å sikre en praktisk og raskest mulig overgang fra klimaskadelig aktivitet til utslippsfrie løsninger – det grønne skiftet, forteller Evang.
   ZERO jobber kompromissløst med å realisere gode klimaløsninger som reduserer utslippene direkte og er spydspisser for nullutslippssamfunnet.

Spydspiss i klimasaken
ZEROs posisjon skal være spydspiss i klimasaken. Posisjonen rommer lederskap og autoritet. Vi er en ledende aktør på klima i Norge, og skal være en naturlig samarbeidspartner når målgruppene våre vil engasjere seg i klimasaken.
Stiftelsen jobber ut fra en overbevisning om at klimakampen vinnes gjennom å systematisk erstatte forurensende teknologi med utslippsfrie alternativer. – Vårt tverrfaglige miljø og omfattende nettverk har alt som skal til for å utarbeide konkrete løsninger, som kan iverksettes gjennom politiske vedtak og virkemidler, eller som investeringer og satsninger i næringslivet, sier Evang.
   Den viktigste energikilden på vei mot målet om et moderne nullutslippssamfunn er handlekraft. Historien om handlekraft er dét som skal snu opp ned på forestillingen om at problemet er for stort eller dyrt til å løses.

Les mer på www.zerokonferansen.no

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no