Meny
02.06.2021

Veksten fortsetter for Dekk og Felg Lillestrøm

Pågangen av kunder hos Dekk og Felg Lillestrøm AS har vært bra til tross for at byen har vært koronanedstengt. – Det har vært et jevnt sig av private kjøretøy og lastebiler som har lagt om til sommerdekk, sier daglig leder Glenn Westbryhn hos dekkspesialisten.

– La et fagverksted utføre jobben for da er du garantert riktig dekkmontering, sier daglig leder Glenn Westbryhn hos Dekk og Felg Lillestrøm.

Gradvis begynner lokalsamfunnet å åpne opp igjen. Westbryhn kan fortelle at de ikke har merket like mye til koronapandemien som store kjøpesentre, butikker og restauranter i Lillestrøm. – Det er gledelig at vi har klart å øke inntaket på vårt dekkhotell, noe som skyldes at folk nå har mindre plass hjemme til å lagre dekkene hjemme. Da er det betryggende å overlate det til en seriøs aktør som ser over dekkdimensjonen, vasker og lagrer dem på en forsvarlig måte.

La fagverksted utføre jobben

Westbryhn mener det ikke er mye å spare på å legge om dekkene selv.
   – La et fagverksted utføre jobben for da er du garantert riktig dekkmontering. Ikke kjør på piggfrie vinterdekk om sommeren for da fordobles bremselengden ved dårlig vær. Du har heller ikke den samme muligheten til å styre unna farlige situasjoner slik du har med ordentlige sommerdekk. Kjør derfor med sommerdekk om sommeren og vinterdekk om vinteren. Se bare på lastebiler som må ha godkjente for- og drivhjul fra 1. november til 1. april. Samme regel burde også gjelde for personbiler Vi vet at det er mellom 150 000 – 170 000 bilister som kjører med sommerdekk hele året og utgjør en stor fare for andre bilister. Kolliderer du med sommerdekk på glatta dekker ikke forsikringsselskapene reparasjonskostnadene verken på eget eller det andre kjøretøyet. Kravet er at du til enhver tid må sko bilen etter vær- og føreforhold. Som bransjemann mener jeg at vi må ha samme omleggingsdato for personbiler som for tungtransport. En annen ting du bør være klar over er du reduserer drivstoffutgiftene mye med lettrullende sommerdekk sammenliknet med tungtrullende helårsdekk.

Flinkere til å etterleve regler

Westbryhn kan fortelle at Dekk og Felg Lillestrøm registrerer en økning i nye tungtransportkunder. – Generelt er de blitt flinkere til å skifte ut nedslitte dekk og det skyldes bl.a. at gebyrene pr. nedslitte dekk er skyhøye. Bransjen er blitt flinkere til å etterleve reglene selv om det også her er enkelte som tøyer strikken langt. V jobber nå aktivt med å markedsføre våre tjenester mot privatsegmentet lokalt. Vi er et autorisert dekkselskap med dyktige fagmedarbeidere som er opptatt av å betjene våre kunder best mulig, sier Westbryhn til slutt.


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no