Meny
31.08.2015

Utvidet kapasitet for kalibrering

De nye investeringene ved materiallaboratoriet til Inspecta gjør at selskapet nå kan kalibrere last- og trykkceller opptil 150 tonn. Dette får også positive ringvirkninger for kundene.

– Det er utrolig oppløftende for oss at vi nå kan tilby kalibrering av last- og trykkceller opptil 150 tonn. De investeringene vi har gjort, har ført til at kunden bare trenger å forholde seg til én leverandør, sier Elin Langaker, Team Leader ved materiallaboratoriet i Inspecta og legger til: – Dette bidrar til raskere levering av totalleveransen, og ikke minst tettere oppfølging.

- Sparer tid og frakt
En av kundene til Inspecta, SIS-Sandefjord, har over flere år benyttet seg av selskapets tjenester i forbindelse med kalibrering av last- og trykkceller.
   – Vi har god erfaring fra tidligere kalibreringer av våre vektceller på 10, 20 og 50 tonn, men vi har måttet levere 125 tonns vektceller til andre steder på grunn av kapasiteten på utstyret deres, sier Bjørn Vidar Bergtun, Managing Director i SIS-Sandefjord AS.
   At Inspecta nå har mulighet til å kalibrere last- og trykkceller opp mot 150 tonn, får også betydning for kundene.
   – Nå kan vi levere alt på en plass og sparer tid og frakt. Tiden vi er uten vektcellene når de kalibreres, har også en betydning for oss, da vi bruker de i det daglige arbeidet med sertifisering av løfteinnretninger, -utstyr og utleie. Dette blir utført av Inspecta på en effektiv og rask måte, sier Bergtun.

Rask oppfølging
For materiallaboratoriet til Inspecta er det viktig at kundene føler seg ivaretatt og at man oppretter en god dialog for å oppnå det beste samarbeidsklimaet. Samtidig bidrar dette til at man på et tidlig tidspunkt kan ta tak i eventuelle feil og mangler.
   – Samarbeidet med Inspecta har fungert 100 prosent. Vi har hatt direkte kontakt med dem som utfører kalibreringen og får rask tilbakemelding hvis noe er galt med utstyret vårt, slik at tiltak kan gjøres raskt, sier Bergtun. 

Kilde: mynewsdesk.com

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no