Meny
04.02.2019

Utvider Stanley Fatmax laseravstandsmålerserie

Stanley Fatmax TLM-serien er klassifisert IP54 og sikrer beskyttelse mot støv og vannsprut.

Mål lenger enn du kan nå med de forbedrede laseravstandsmålerne som har kommet i tillegg til Stanley og Stanley Fatmax TLM serie.
   Avstandsmålerne måler opptil 100m, er kompakte, ergonomisk design, lettlest fargeberøringsskjerm. Pek, klikk og mål for rask og presis avstand, område og volumberegninger, indirekte høyde-modus, pluss tilleggsfunksjoner. Bluetooth-tilkobling er integrert.

Stort arbeidsområde

Stanley har nå kommet med ytterligere tre Stanley Fatmax-modeller. Modellene TLM 330S, TLM 165Si og TLM 165S gir ytterligere valg for fagfolk som er på jakt etter en rask og nøyaktig bærbar måleløsning. Samtidig med denne lanseringen, har den komplette Stanley- og Stanley Fatmax-serien av laseravstandsmålingsverktøy blitt oppdatert med den nyeste teknologien, robust design og avanserte spesifikasjoner.
   De tre TLM-modellene har et stort arbeidsområde på henholdsvis 100m, 60m og 50m og gir nøyaktige beregninger for avstand, areal og volum. Inneholder også en Pythagoras-funksjon for indirekte høydemålinger hvor objekter ikke har et lett tilgjengelig mål. En tilleggs- og subtraksjonsfunksjon gjør det også mulig å beregne påfølgende målinger. De nye Stanley Fatmax TLM-lasermodellene inneholder en praktisk ett-trykks 'pek og klikk'. Berøringsskjermen gir utmerket lesbarhet under alle lysforhold.
   Integrert Bluetooth-tilkobling i hver TLM-enhet muliggjør innspilling og synkronisering av målinger direkte med en mobil enhet via Stanley Smart Connect-appen. For generering av øyeblikkelig tilpassede gulvplaner, bildeoppslag og mer. Stanley Smart Connect App er tilgjengelig for nedlastning fra Google Play Butikk og App Store.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no