Meny
17.11.2021

UPS Healthcare lanserer UPS Premier over hele Europa

Ny teknologi for kritiske helseforsendelser gir kundene større kontroll og forbedret synlighet. Sikrer at pakker lokaliseres innenfor en radius på 3 meter i hele UPS sitt globale nettverk.

UPS Healthcare utvider sin UPS Premier-tjeneste over hele Europa og markerer dermed et nytt skritt i en pågående service- og teknologioppgradering for å møte de skiftende behovene til kritiske tids- og temperaturfølsomme helsetjenester.
   Små pakker utstyres med avansert sensorteknologi. Sammen med spesialisert håndtering og forbedret synlighet og kontroll kan neste generasjons sensorteknologi finne pakker innen en radius på 3 meter fra deres plassering, hvor som helst i UPS-nettverket.
   "Kundene våre innoverer som aldri før – alt fra vaksiner til biologiske produkter, og med det kommer behovet for nesten perfekte servicenivåer," sier Monica Alvarado, markedsdirektør i Europa, UPS Healthcare. "Gjennom denne teknologiaktiverte tjenesten vil vi kunne klassifisere og identifisere kritiske helseforsendelser før de forlater kundenes hender, og tilby dem enestående kontroll, synlighet og pålitelighet i hele forsyningskjeden."
   Innovasjoner innenfor biologi, spesiallegemidler og personlig medisin er drivere for økt etterspørsel etter presisjonslogistikk for å støtte pasientkritiske, tids- og temperaturfølsomme produkter. Det globale markedet for biologiske terapeutiske legemidler vil øke fra 285,5 milliarder dollar i 2020 til 421,8 milliarder dollar innen 2025.
   I 2021 investerte UPS Healthcare i over 36 000 m2 med kjølekjede GMP-kjølere og frysere i nyrenoverte eiendommer, i både Italia, Polen, Tsjekkia, Nederland og Tyskland. Disse fasilitetene kan sikre lagring av biologiske stoffer fra 2 ° C til så lavt som - 80 ° C, og kommer i tillegg til eksisterende lagerkapasitet på 1 million m2, spesialtilpasset legemidler, i 34 land.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no