Meny
27.11.2013

Tyske Jakob Thaler gjør suksess med sin nye kabeltrekkvinsj – Line 2000

Med sin nyeste versjon kabeltrekkvinsj - Line 2000 viser Tyske Jakob Thaler at det er mulig å produsere kabeltrekkvinsjer som er svært kompakte og med lav egenvekt, samtidig med at den er av høyeste kvalitet og produseres etter de siste normer og krav på området. I denne produktserien har produsenten imøtesett kundenes ønsker om at all tekst og merking på både instrument og vinsj er på norsk.
Nytt digitalt instrument
Etter at Line 2000 ble lansert i 2013, har forespørslene ikke latt vente på seg. I tillegg til den kompakte designen kommer suksessen av at kabeltrekkvinsjen har et nytt digitalt instrument som viser hastighet, antall trukne meter og trekkraft.

Kabeltrekkvinsjen er konstruert ut fra den nyeste teknologien og er bygd i henhold til kabelprodusentens, tyske telecoms og strømleverandørenes krav og ønsker til kabeltrekkvinsjens tekniske spesifikasjoner. Vinsjen er produsert i henhold til maskindirektivet, og hengeren er godkjent for å kjøre på offentlige veier. Vinsjen har en standard wirelengde på 500 meter og veier 1150–1300 kg, avhengig av om det er ekstrautstyr på den.

Mange muligheter
Vinsjen har bensinmotor som standard, men det er også mulig å få den som dieselmotor. Det er i tillegg mulig å få trommelkapasitet for ekstra lang wire. På denne trekkvinsjen blir wiren automatisk spolt på trommelen, foten foran er høydejusterbar, og metallkapellet er malt i blått. Om ønskelig kan man få andre farger.

Spesielle tillegg
Grunnen til at Line 2000 har oppnådd stor suksess på markedet skyldes også et bredt spekter av tilleggsfunksjoner som kan settes på. Andre mulige måleinstrumenter, for eksempel et dynamometer kan påmonteres, og radio eller fjernavleser med kabel kan settes på om ønskelig. Man kan også bestille vinsjen på standard ramme for montering på lasteplan. 

Leverandør av maskiner fra Thaler er Bretteville Taljer & Maskiner (www.brettevilletaljer.no)

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no