Meny
11.04.2016

Tyco lanserer nytt varemerke for registrering av gass og flamme

Fem internasjonale selskaper under ett varemerke – komplette løsninger for påvisning av gass og flamme/åpen ild.

Tyco International har kunngjort etableringen av Tyco Gas & Flame Detection, et nytt driftsvaremerke innenfor Tyco Life Safety Products-avdeling. Under dette nye varemerket har Tyco til hensikt å være den foretrukne internasjonale leverandøren av løsninger for alle enheter med behov innenfor påvisning av gass og åpen ild.

Resultat av integrasjnsaktiviteter
Lanseringen av Tyco Gas & Flame Detection er resultatet av integrasjonsaktivitetene siden Tycos oppkjøp av Industrial Safety Technologies (IST) i februar 2015. Kombinasjonen av IST-selskapene, Detcon, Oldham, Gas Measurement Instruments (GMI) og Simtronics, sammen med Scott Safetys portefølje innenfor påvisning av gass og åpen ild, gjør Tyco Gas & Flame Detection til et av de største internasjonale produsentene av innovative produkter for påvisning av gass og åpen ild, og gir kundene et komplett utvalg av løsninger og tjenester.

Beste praksis
– Under Tyco Gas & Flame Detection kan vi nå dele de beste praksiser og ideer på tvers av foretakene våre for å levere en omfattende portefølje med bransjens mest avanserte teknologi og støtte, sider administrerende direktør i Tyco Life Safety Products, Andrew Chrostowski.      
   – Som en del av Tyco internasjonale nettverk av ild- og sikkerhetsløsninger er vi i en unik posisjon for å levere nytenkende løsninger til kundene våre, sier han.

Omfattende nettverk av service
I tillegg til å tilby kunder et omfattende utvalg av nytenkende løsninger for påvisning av gass og åpen ild tilbyr Tyco Gas & Flame Detection et av verdens mest omfattende nettverk innenfor service og support som drar nytte av Tyco internasjonale installasjons- og serviceavtrykk samt et etablert nettverk av autoriserte tjenestetilbydere.
   – Vi har satt oss som mål å bli verdenslederen innenfor teknologi og en toppleverandør av innovative og anerkjente løsninger for påvisning av gass og åpne flammer som beskytter personer, eiendeler og miljøet, sier daglig leder i Tyco Gas & Flame Detection, Sean Magee.

To hovedvaremerker
Tyco Life Safety Products-avdeling fokuserer på å beskytte det som betyr mest. I fremtiden vil det markedsføres gjennom to hovedvaremerker: Tyco Gas & Flame Detection og Scott Safety. Scott Safety vil fortsette å være det primære varemerket for personlig verneutstyr og levere verdensledende åndedrettsbeskyttelse, termisk avbildning og PPE-løsninger for krisepersonell, industriarbeidere og militært personell i hele verden. 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no