Meny
17.09.2012

Tredje generasjon fra Hörmann

Hörmann lanserer den tredje generasjonen av sine garasje- og grindåpnere på markedet. Det nye systemet er enklere, raskere og billigere i bruk enn sine forgjengere.
Sett utenfra er generasjonsskiftet nesten ikke merkbart. Men innvendig har de nye portåpnerne fra Hörmann mye nytt å by på: Garasjeportåpnerne SupraMatic og ProMatic så vel som grindåpnerne LineaMatic og RotaMatic, er nå utstyrt med det trådløse systemet BiSecur. Dette systemet er ikke bare sikrere, men også betydelig raskere enn forrige modell. Med nytt display tilhører de kompliserte menyene fortiden. Portåpnerens funksjoner kan nås med noen få tastetrykk, noe som gjør både montering og daglig drift enklere. 

Hörmann har også redusert strømforbruket til de nye portåpnerne, og ved fem åpninger/lukkinger per dag forbruker portåpneren ikke mer enn omtrent 22 kroner i året.

Sikker som banken
Håndsenderne har også blitt oppgradert, både designmessig og teknisk. Den nye typen signaloverføring gjør det trådløse systemet mindre ømfintlig mot forstyrrelser, noe som gjør senderen mer pålitelig. Det komplett nyutviklede, trådløse systemet fra Hörmann overfører radiosignalet med en AES-128-bit-kryptering, som også brukes ved online-banking. Dermed er det betydelig sikrere enn den tradisjonelle KeeLoq-metoden. Slik kan man være sikker på at ingen fremmede personer kan skaffe seg tilgang til garasjen via radiosignalet.

Design og komfort
Det trådløse BiSecur-systemet sender ut signaler i to retninger, noe som gjør det mulig å avlese portposisjonen. Med bare et tastetrykk kan man se om garasjeporten er åpen eller lukket, uansett hvor i huset man befinner seg. På den måten slipper man å gå ut i vær og vind for å kontrollere om porten er lukket. De nye håndsenderne er i tillegg kompatible med portåpnere produsert fra 2005 og fram til i dag.

Håndsenderne ble for øvrig utmerket med Red Dot Design-Award i fjor.


Sterkt innvendig utstyr: Den nye SupraMatic 3 fra Hörmann med det nye trådløse systemet BiSecur.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no