Meny
04.02.2014

Tre nye serier slitesterke verneklær

Jonsereds nye slitesterke verneklær kommer i tre serier spesielt tilpasset krevende arbeidsoppgaver utendørs. Man kan velge mellom Basic, Pro-light eller Stretch i arbeidsklær som oppfyller krav både til funksjon og design.

Jonsered har 50 års erfaring innenfor skogbruk, og det ligger mye kunnskap bak de nye verneklærne. Serien Basic – tiltenkt den sporadiske motorsagbrukeren – består av midjebukse og selebukse. Midjemodellen har et høyere ryggparti for å hindre glipe mellom bukse og jakke. Buksene har to frontlommer, en lomme til tommestokk og en baklomme med glidelås samt ventilasjonsglidelåser på baksiden av lårene. Buksene er utstyrt med godkjent sagvern (20 m/s).
   I Pro-light-serien finnes jakke, midje- og selebukse for dem som tilbringer mye arbeidstid i skog og mark. I tillegg til egenskapene til serien Basic har Pro-lights bukser ekstra innerben som hindrer at det kommer snø inn i støvlene. Jakken er utstyrt med ventilasjonsglidelåser under ermene og et skulderparti med vannavvisende og slitesterk Ultra polyester. Samtlige Pro-light-modeller er ytterligere forsterket med Cordura-nylon på utsatte partier som albuer og knær. For brukerens sikkerhet har alle plaggene partier i high-viz rød – Jonsereds velkjente rødfarge.
 
  Stretch-serien med jakke og midjebukse er tiltenkt profesjonelle skogsarbeidere. Serien er laget i et pustende, fleksibelt materiale som kan strekkes i fire retninger. Stretch er smalere enn de øvrige seriene, og plaggene er formsydde ved knær og albuer.

Kilde: perpr.no

 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no