Meny
27.06.2013

Trappen blir en løfteplattform

Mange lokaler, for eksempel kafeer og butikker kan være små og trange og ha dårlig tilgjengelighet for rullestolbrukere. Med løfteplattformen FlexStep er dette problemet løst på en svært intelligent måte.
– FlexStep er ganske enkelt en trapp som blir til en løfteplattform. På denne måten trenger man ikke å ha plass til begge deler. Smart, ikke sant, sier salgssjef Kjetil Eriksen hos ThyssenKrupp Encasa. 

– Til daglig vil FlexStep fungere som en helt alminnelig trapp med tre til seks trinn. Men når en rullestolbruker skal benytte den, kan trappen med ett trykk på knappen forvandles til en løfteplattform. Den vil da, akkurat som en normal løfteplattform, komfortabelt og sikkert løfte brukeren opp eller ned. Dette er virkelig en ypperlig løsning i lokaler med nivåforskjeller og begrenset med plass. Eriksen ser svært fornøyd ut. 

Han fortsetter ivrig. – Etter at FlexStep er benyttet som løfteplattform, vil den automatisk vende tilbake til utgangsstillingen som trapp – ett minutt etter at brukeren har kjørt av. Enklere kan det rett og slett ikke gjøres.

– I tillegg er tilpasningsmulighetene store. FlexStep leveres i lakkert stål som standard, med trinn og rekkverk som kan tilpasses kundens ønsker og lokalets utforming. Det er veldig viktig for mange at ikke løfteplattformen blir et stygt tilskudd i et ellers lekkert lokale.

FlexStep er utstyrt med alle tenkelige sikkerhetsforanstaltninger for å forhindre blant annet avrulling og fastklemming.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no