Meny
06.06.2016

TomTom løser pendlerdilemma

Problemet medå vite når man skal forlate hjemmet for å komme til arbeid i tide har nettopp blitt løst, takket være lanseringen av en ny innovativ tjeneste fra TomTom.

Den kalles TomTom Traffic Checker og er tilgjengelig på gratisappen TomTom MyDrive.
   – Pendlere har det ikke lett – det daglige stresset med å skulle rekke alt, til jobb, barnehagen og butikken, kan være utrolig frustrerende. I TomTom jobber vi kontinuerlig for å gjøre hverdagen litt enklere. Basert på tilbakemeldinger fra våre kunder har vi utviklet Traffic Checker for TomTom MyDrive. Nå vil sjåførene bedre forstå når de trenger å forlate huset eller kontoret for å komme til sin destinasjon i tide. TomTom har endelig løst et av de store pendlerproblemene, sier co-grunnlegger og administrerende direktør i TomTom, Corinne Vigreux.
   TomTom Traffic Checker sender personlige meldinger til sjåførenes smarttelefoner, slik at de kan få vite om det er og eventuelt hvorfor det er trafikkproblemer på deres pendlerute. I tillegg blir føreren varslet om å sjekke ut TomToms MyDrive app for å se den raskest tilgjengelige ruten til bestemmelsesstedet. Ruter kan overføres til en TomTom navigasjonsenhet ved å klikke på en knapp i programmet.
   MyDrive er tilgjengelig for iOS- og Android-enheter på Apple App Store og Google Play og er også tilgjengelig via skrivebordet på mydrive.tomtom.com på PC-er og bærbare datamaskiner. På iOS-versjonen av MyDrive kan sjåførene velge å ha en personlig widget for å sjekke forsinkelser på deres pendlerute. På Android-versjonen, kan sjåførene se et personlig varsel.
   MyDrive App viser TomToms nøyaktige kart, nøyaktig trafikkinformasjon og smart routing.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no