Meny
19.01.2015

TomTom RIDER gjør motorsykkelturen mer spennende

Den nye GPS-enheten, TomTom RIDER, er designet for å gjøre motorsykkelturen enda mer spennende.

For første gang kan motorsyklister nå velge ruter etter opplevelse og skreddersy en adrenalinspekket kjøretur etter nivået på svingene og terrenget langs veien.
  
Den nye TomTom RIDER hjelper motorsyklister å oppdage og utforske nye ruter. Når man velger et område fra kartet, vil TomTom RIDER foreslå den mest adrenalinspekkede ruten. MC-førere kan planlegge kjøreturen før de begir seg ut på veien og dele ruteeventyret med venner direkte gjennom TomTom RIDER.
   – Vi tror at alle motorsykkelturer byr på et nytt eventyr. Vi har utformet TomTom RIDER for å gi MC-førere flere muligheter til å skape og oppdage spennende ruter. Med Tom Tom RIDER kan motorsyklister skape og oppleve sitt eget perfekte eventyr og dele ruten med vennene sine, sier Corinne Vigreux, medgründer og ansvarlig for TomToms konsumentprodukter.
   TomTom Rider har fått en helt ny design. Et innovativt roterende feste tillater føreren å rotere skjermen til stående posisjon for å se mer av veien fremover. Den har en hanskevennlig, interaktiv skjerm som gjør det enkelt å oppdage og utforske nye steder. Lydinstruksjoner som spilles av igjennom hodesett eller hjelm via Bluetooth, gir føreren mer frihet til å bare nyte kjøreturen.

TomTom RIDER blir tilgjengelig i Norge fra april 2015.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no