Meny
01.12.2014

Tilbake i stor stil

Panasonic er tilbake på storskjermmarkedet med sin første profesjonelle LED LCD 4K-storskjerm på 98-tommer.

Panasonic opplyser at de nye skjermene er egnet for døgnkontinuerlig drift under krevende forhold og at de leverer knivskarpe bilder med svært høy oppløsning. 
   Skjermene i LQ70-serien kommer med et beskyttende glasspanel i front og aluminiumskabinett. Skjermene er støt- og vibrasjonssikre, noe som garanterer driftssikkerheten på blant annet transportknutepunkter som T-banestasjoner og kjøpesentre. Skjermene kan monteres vertikalt og horisontalt uten at dette går utover kvalitet eller effekt. Disse egenskapene kombinert med holdbarheten gjør også skjermene godt egnet for utleievirksomhet.
   Ifølge markedssjef Enrique Robledo i Panasonic leverer LQ70-serien ekstremt detaljerte og virkelighetstro bilder, som gir fordeler innen detaljhandelen, transportbransjen, i kontrollrom og til designarbeid. Oppløsningen, holdbarheten og den enkle monteringen gjør i tillegg skjermene egnet for virksomheter som ønsker visuelle inntrykk i forskjellige miljøer.
   Skjer
mene kan forbedre innhold som ikke er i 4K, slik at de oppnår høyere bildekvalitet. Video, som tidligere var vanskelige å gjengi, vises også i jevn og klar kvalitet med en optimal visningsavstand på 1,5 ganger skjermhøyden, som er halvparten så mye som den optimale avstanden for skjermer med full HD. 
   De nye skjermene monteres på samme måte som eldre storskjermer fra Panasonic. Dette gjør det enkelt å skifte ut eldre skjermer med ny 4K-teknologi.
   84-tommeren TH-84LQ70 har en veiledende pris på 26 390 euro, mens 98-tommeren TH-98LQ70 har en veiledende pris på 54 480 euro.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no