Meny
15.01.2013

Tidenes håndbok fra TESS

Den helnorske slangeleverandøren TESS har lansert sin hittil største håndbok.
TESS Håndbok 2013 er den 41. i rekken siden 1972. Volumet har vokst til hele 2128 sider og omfatter 43 000 artikler. Aldri har TESS presentert et så stort varespekter mellom to permer.

Tradisjonen tro lanserer slangespesialisten en ny håndbok ved årsskiftet. Industrileverandøren er stadig på tå hev for å tilpasse varesortimentet etter faktiske behov i markedet. Derfor har TESS skaffet seg representasjon eller importørstatus for enda flere anerkjente varemerker og produktfamilier som kompletterer det eksisterende sortimentet.

Papir og digitalt
I en stadig mer digitalisert verden registreres det fortsatt en betydelig etterspørsel etter store produktkataloger på papir. Brukerne i industrien ser klar nytte av å bruke håndboken (varekatalogen) både på papir og digitalt om hverandre, alt ettersom det passer dem best. Derfor har denne en vedvarende nyttig status både på kontorer og i verkstedlokaler. I løpet av de siste to årene har TESS også lansert kompakte A5-kataloger avgrenset til bestemte produktområder. Dette er direkte utdrag fra TESS Håndbok og et resultat av etterspørsel i markedet.  

Papirbesparelser
Den digitale utviklingen har likefullt resultert i at bokopplaget er redusert fra 15000 i 2003 til 8000 i 2013. Det årlige papirforbruket er dermed redusert med omtrent 14 tonn. TESS ønsker ikke å strø rundt seg med papir og papp som det ikke er behov for. Filosofien er i tråd med bedriftens systematiske miljøpolitikk og sertifisering i henhold til ISO 14001.

Nettbasert håndbok    
I forbindelse med nylansering av nettstedet tess.no i 2012 ble det introdusert en digital nettbasert utgave av håndboken med moderne søkefunksjon og bladfunksjon. Samtidig ligger hele varesortimentet i TESS søkbart på nettstedet industrinett.no. De nettbaserte mulighetene for å skaffe den samme informasjonsmengde og oversikt som i den tradisjonelle håndboken er derfor gode.

Håndboken produseres av Team Marketing i TESS. Revisjonen av håndboken skjer dels fortløpende og dels konsentrert. Arbeidet krever omtrent halvannet årsverk.

Bildetekst
Elin Rotefoss Sunde (t.v.) og Barbro Syvertsen hos TESS har jobbet nær fulltid med revisjon og produksjon av den mest omfattende håndboka som noen gang er laget av TESS.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no